En Lezzetli Balık

En lezzetli

• Hamsi

Oy: 20 14,3%
  • Palamut

Oy: 11 7,9%
  • İstavrit

Oy: 2 1,4%
  • Kefal

Oy: 1 0,7%
  • Levrek

Oy: 18 12,9%
  • Lüfer

Oy: 17 12,1%
  • Mezgit

Oy: 9 6,4%
  • Sardalya

Oy: 1 0,7%
  • Uskumru

Oy: 5 3,6%
  • Kalkan

Oy: 6 4,3%
  • Tekir

Oy: 7 5,0%
  • Çipura

Oy: 18 12,9%
  • Somon

Oy: 24 17,1%
  • Çinekop

Oy: 14 10,0%
  • Diğer

Oy: 10 7,1%

• Kullanılan toplam oy
    140
balık yiyen ruh hastasıdır

konya-etli-ekmegine-hamsili-rakip-2.jpg

Çipura varken benim de gözüm pirzola görmez. Yalnız şu mangal işine bir türlü giremedim. Nasıl yakıldığını bilmiyorum. Uğraştırıcı, zor ve uzun iş gibi geliyor. Vaktim olmuyor ama bu yaz tatilinde bir ara piknikte yakmayı bir deneyeyim bakalım ustalaşırsam arabanın arkasına atarım mangalı canım istedikçe yakarım.
ben de sen gibiydim taa ki pratik mangal kömürlerini bulana kadar. şimdi arabanin bagajında her daim 1 tane bulunduruyorum. altındaki fitili ateşliyorum başka bir şey yapmaya gerek kalmadan kömür hazır oluyor. tavsiye ederim

bu da linki. benzer çok ürün var. tavsiyem 20 liradan fazla vermemen

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mercan Alabalığı sadece Tunceli ve Kahramanmaraş da var.
Dülger balığı

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Mesela çoğunuz sardalya yemez ama mevsiminde bir sardalya çok lezzetlidir, Çanakkale’de millet Temmuz Ağustos civarı başka balık yemez. Yani her balık lezzetli olabilir önemli olan mevsiminde yapmak ve nasıl pişirileceğini bilmek.

Arkadaslar sorum olacak

En cok mesela tavuk gibi eti olan, ve hic kilcik falan olmayan hangi baliktir?

Yemesi lezzetli balık fazlaca var fakat tutması en keyifli balık minekop levrek gibi saldırgan baliklardir levregin sahte yeme atlayışını izlemek Kadıköy'de yalı çocuğuna gol atmak gibi zevkli

Arkadaslar sorum olacak

En cok mesela tavuk gibi eti olan, ve hic kilcik falan olmayan hangi baliktir?
tam tanımındaki gibi tavuk gibi eti olan tavuk balığı, diğer adıyla mezgit. Büyük boy olanları ama. küçükler uğraştırır. lakin ben tadını pek sevemedim, sevenleri var. kırlangıç balığı da fazla kılçıklı değil. çorbası özellikle lezzetli olur

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt