Endoğan Adili'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle dusunun, gelecege yatirim olarak. Adami verirsin kiralik bi anadolu takima orada banko oynat diye sart koyarsin, oynamadigi her mac su kadar para cezasi diye, boylece kendini alistirir ve gelistirir, yedek kalacagina boyle olur.

En doğrusu fakat biz dediğini maalesef yapamıyoruz. Alt lige kiralık versek gelecek vaadeden 'x' futbolcumuzu, zaten oynatırlar, birçok takıma yeter ki genç futbolcu olsun. Çok şey katar oralarda oynamak genç futbolculara. Ama biz ne oynatıyoruz ne de kiralıyoruz oynayabilecekleri bir takıma. Bu arkadaşta gelirse eğer, kiralayacağımızı sanmıyorum.

Böyle oyuncuları zamanında henüz parlamadan bulmak lazım demiyordunuz mu? İşte buldular. Hayırlı olsun bakalım nasıl olacak. Ama iyi çıkarsa ve sağ kanatta oynarsa Hajrovic boş bir transfer olmuş olacak, yabancı olduğundan dolayı.

hayroviç yerli statüsü kazandırılcak yakın zamanda sıkıntı olmaz...

aydin, emre, sabriden kötü olamaz

üstelik sol ayakli

kadroda sol ayakli topcu yok

iyi oldu aslinda gelmesi

İyi oldu sessiz sedasız gelmesi ve hakkında videolar falan olmaması.

Daha gelmeden leş diyemezler en azından. :D

Grasshopper'lıymış, Izet'i alırken falan göze çarptı heralde.

Valla gurbetçi oyunculara okeyim ben, altyapıyı sağlam alıyorlar.

bir internet sitesinde bu adam için şu yorumu buldum arkadaşlar :

InsAllah gelmez.

Endogan benim eski kaldigim yerde, komsum olur, zürih de.

Bazen beraber top oynamaya cikardik. Sol ayagini iyi kulanir ama cok zayif ve gücsüs.

Emre Colakin bi alt sinifi.

Yönetim harbiden türk passaportlu olan herkesi almaya calisyo, yakinda yerli cöp olacak, yanlis bence

Mancini ve ekibi :encouragement: çöp bile çıksa gelsin kendimi bildim bileli ilk scout hamlemiz.

ya bu adamın Türk pasaportu olabilir de Türk değildir bence Arnavut sanırım, Endogan Adili diye Türk ismi mi olur

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pUsSxZ4gxYY[/media]

Manyak lan bu :D

vay be... demek 3-4 sene once Toronto FCnin alt yapiya gireydim suan GSile irtibata gecip kendimi izlettirebilirdim

tuh :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt