Endoğan Adili'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer youtube videosu da olmadığından millet çöp demek için temkinli yaklaşıyor. :D

Ağzınızı korkak alıştırmayın, nasıl olsa hızınızı aldınız. Çöp diyin ve kurtulun bu ızdırabtan. :D

Adamın İsviçre Süper Ligi'nde aldığı süreler her sene daha azalmış. Gerçi Grasshoppers'tan daha büyük bir kulüp olan Basel'e transfer olması bir aşama kaydettiğini gösterir ama İsviçre Ligi gibi Türkiye Ligi'ne nazaran daha zayıf bir ligde bile süre alamayan bir oyuncu Galatasaray gibi bir takımda nasıl kadroya girecek büyük bir soru işareti. Benim beklentim yok. İyi çıkarsa ne ala ama zannetmem. Büyük ihtimal sezon sonu bir 2. lig takımına falan kiralanır, sonra da unutulur gider.

2010-2011 1 kez ilk 11 başlamış, 14 maç sonradan girmiş

2011-2012 Hiç ilk 11 başlamamış, 5 maç sonradan girmiş

2012-2013 Hiç ilk 11 başlamamış, 2 maç sonradan girmiş

2013-2014 Hiç ilk 11 başlamamış, 1 maç sonradan girmiş (88. dakikada)

Buna benzer bir transferi hatırlıyorum 2003 senesinde Almanya'dan bir genç alınmıştı. Hiç oynamadan başka takımlara kiralandı sonra da silinip gitti. Adı Volkan Glatt..

Adamın İsviçre Süper Ligi'nde aldığı süreler her sene daha azalmış. Gerçi Grasshoppers'tan daha büyük bir kulüp olan Basel'e transfer olması bir aşama kaydettiğini gösterir ama İsviçre Ligi gibi Türkiye Ligi'ne nazaran daha zayıf bir ligde bile süre alamayan bir oyuncu Galatasaray gibi bir takımda nasıl kadroya girecek büyük bir soru işareti. Benim beklentim yok. İyi çıkarsa ne ala ama zannetmem. Büyük ihtimal sezon sonu bir 2. lig takımına falan kiralanır, sonra da unutulur gider.

Buna benzer bir transferi hatırlıyorum 2003 senesinde Almanya'dan bir genç alınmıştı. Hiç oynamadan başka takımlara kiralandı sonra da silinip gitti. Adı Volkan Glatt..

BU elemanı kim nasıl buldu merak ediyorum videosu bile yok..:D Mancini beni olumlu yönde şaşırtmaya devam ediyor..Oğuzhan Özyakup'u gelmeden önce kimse tanımıyordu sadece Arsenal alt yapısı çıkışlı olduğunu biliyorduk katkısı ortada..BU eleman da illa kötüçıkacak diye bir kaide yok... Bakarsın takıma çok katkı sağlar cüzi bir ücrete bu iş biterse 0 riskle yapılan bir transfer olur

Yalnız eleman ağır sakaltlık geçirmiş 2011 yılında sonrasında Baselle ön sözleşme imzalayınca 2. takıma yollamış Grasshopers...Yani bu sezona kadar doğru düzgün forma şansı bulma imkanı olmamış.. Üstte biri linki vermiş sözlükte eleman yazmış kariyerini oradan detaylı okuyabilirsin..

o Gs sözlükteki yazı çok iyi..söylenene bakılırsa gerçekten gelecek vaadeden bi oyuncu almışız.

Bir masrafı olmaz zaten, o yüzden tutup tutmaması çok farketmeyecek bizim için.

çok fazla verilmeyecekse iyi, 2m eurodan fazla verilmezse iyi.

Kendisini tanımıyorum ama bizi Aydın Yılmaz dan kurtaracağını düşünüyorum.İsviçre ligini küçümsüyorlar ama oradan iyi kanat futbolcuları çıkıyor.Anadolu takımlarının kahrını çekeceğimize bu tarz genç gurbetçilere yönelmek iyi olur

Mancini nin onayı varmış ondan alınıyormuş

Muhtemelen denemekten bir zarar çıkmaz diye alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt