Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barca’da seçimler 4 yılda bir Başkan ve Yönetim Kurulunu belirlemek üzere yapılmakta, en az 1 senelik üye olan 18 yaşın üzerindeki Kulüp üyeleri seçimlerde oy kullanabilmekte. Her 2 yılda bir, noter huzurunda çekilen kura ile belirlenen 2.500 Kulüp üyesi, en kıdemli 600 üye ve Yönetim tarafından seçilen 60 üye bir Kongre çatısı altında biraraya gelerek, Kulübün İdari Organı’nı oluştururlar ve periyodik toplantılar ile Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaparak yönetimin icraatlerini denetlerler. Sözkonusu 3.160 Kulüp üyesinin en fazla %10’unun toplantılara katılmasının olağan karşılanmasıyla birlikte, toplantılara katılan üyeler Kulübü ilgilendiren tüm hususları aralarında tartışırlar ve gerektiğinde karar alınması için oylamaya başvururlar. Organizasyon şemasına gelince, Kulüp tüzüğüne göre Başkan, 3.160 üyeden oluşan Kulübün İdari Organı’na rapor etmekte ve 14 kişiden oluşan Yönetim Kurulu ile birlikte herhangi bir ücret almadan görev yapmaktaydı. Barca tarihi boyunca Yönetim Kurulu düzenli olarak toplanmakla birlikte, Yönetim Kurulu üyelerinin zamanlarının çok az kısmını Kulübü yönetmek için kullanması son derece doğal karşılanan bir davranışdı. Bu davranış kalıbının doğal bir sonucu olarak sorunlara kalıcı çözüm bulunmadan anlık aksiyonlarla gün kurtarılıyor, projeler ciddiyetle ele alınmıyor, Kulüp işleri Yönetim Kurulu üyelerinin tanıdıkları olan yetersiz profesyonellere teslim ediliyor, yıllık hedefler doğru olarak belirlenemiyor, konulan hedefler takip edilmiyor, başarılar karşısında ödül, başarısızlıklar karşısında ise ceza sistemi mevcut olmadığından, kimin ne yaptığı tespit edilemiyor, alınan yanlış kararlar neticesinde borçlar tavan yapıyor, karşılığında sportif başarı gelmiyor, üyeler içten içe bölünerek Kulüplerinden uzaklaşıyor ve bu kaos ortamı içerisinde Kulübü yönetmek imkansız bir hale geliyordu.
Bizim Yöneticiler bu 2 sayfalık analizi bile okumaya üşenir. Böyle geldi böyle gider yani.
Her gelen kendi zevki dahilinde transferler yapar, tutarsa bu adamları ben getirtim, bu basarı benim deyip egosunu kapartır, tutmas ise başarısızlıgı hocanın üzerine yıkıp isin icinden sıyrılır.
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar okumak isterse bir örnek paylaşayım. https://www.fih.ch/files/Sport/Development/Club Management.pdf
Sagol da 36 sayfa var, onu kim okur ?![]()
Bos zamanında okursun iste 5er 5er sayfa.
* LG G2 Tapatalk *
Yok bosver Arif, benim baska isim gucum de var
Dun Interstellar i izledim guzel film idi, sen izledin mi?
Bence de okumayın sallayın burası zaten okumak için oluşturulmuş bi forum değil sadece dedikodu yapmak için kuruldu..
Sagol da 36 sayfa var, onu kim okur ?![]()
Mehmet Okur esprisi yaptırma banaokumak istersen yavaş yavaş okursun renkdaş. ingilizcen iyiyse türkçe özetini de çıkarırsın bizler de okuruz
![]()
Ingilizcem iyi sayilir da ben bunu okuyana kadar aradan 1-2 ay gecer![]()
Oku ve türkçe özet yaz forum için.
GS sevgi varsa yaparsın renkdas.
* LG G2 Tapatalk *