- 2 Nisan 2012
- 40.159
- 19.855
- 2.548
Efendi çocuk diye şans buluyor galiba, başka hiçbir açıklaması yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisinin bence sorunu çok basit: Hedefi,hırsı yok. Disiplinsiz veya çalışmıyor değil ama gözlemlediğim kadarıyla en büyük sorunu bu.
Oyun açlığı yok. Burak 35-36 yaşında ama kendini parçalıyor hala. Enes'te bunu göremiyorum ben. Yoksa yeteneği falan gayet var
Biraz içine kapanık birisi
DOgru hocayla yükselise gecer diyorsun![]()
Türk futbolunun gelecegi icin önemli bir oyuncu olabilir. Mutlaka üstünde durulmali.
Hatta Cenk veya Burak gibi kazmalar oynayacagina bu cocuk oynamali Milli takimda. Bariz bir gelisme var kendisinde Avrupa'ya gittiginden beri.
Iste bu yüzünden gencler takim ayirt etmeden yurt disina gitmeliler diyorum gercekten futbolcu olmak istiyorlarsa. Bizde ancak 3 büyüklerin oyuncaklari olurlar ve ancak belirli bir seviyeye kadar "gelisebilirler". (Fener de gelisim gösterme imkanlari mesela sifira yakin bu arada)
kendisinin bence sorunu çok basit: Hedefi,hırsı yok. Disiplinsiz veya çalışmıyor değil ama gözlemlediğim kadarıyla en büyük sorunu bu.
Oyun açlığı yok. Burak 35-36 yaşında ama kendini parçalıyor hala. Enes'te bunu göremiyorum ben. Yoksa yeteneği falan gayet var
Biraz içine kapanık birisi
Torpilli ve onun sansina; Ulkemizde dogru duzgun santrafor yok. Yoksa hic bir ise yaramaz (buyuk takimlar icin konusuyorum).Efendi çocuk diye şans buluyor galiba, başka hiçbir açıklaması yok.
Paramı yatırın, yaz tatili dahil yılda 1.5-2 ay tatilimi yapayım, sevgilimle(evlendi gerçi sanırım) dünyayı gezeyim, fotolar çekileyim, paylaşayım; oynamasam da olur, 3 günlük dünya sonuçta topçusu.