enes ünal

Efendi çocuk diye şans buluyor galiba, başka hiçbir açıklaması yok.​

Bayağı piyasadan düşerse işe yarayabilir bir hamle olur bizim adımıza. Hiç alıcı gözle izlemedim ama Elmander tarzı iyi bir pivot santrafor zannımca. Herifçioğlu 2 yılda 70 tane maça çıkmış La Liga'da. Sırf yakışıklı diye oğlana bu kadar şans vermezler heralde. Nispeten az gol atan ama özgüvenle takıma iyi katkı veren Muriqi tarzı bir elemana dönüşebilir. Tabii gavurlar bunun bizden daha çok farkında olsa gerek daha 25 yaşını görmeden her yerden bonservisle para kazandırmış eleman.

Bizim lige hiç uygun değil.
Hele hele bize hiç uygun değil.
İyi bir profesyonel olabilir iyi bir insan olabilir sosyal medyayı da iyi kullanabilir ama iyi bir forvet iyi bir futbolcu asla olmadı.

Hollanda'da attığı goller kimseyi şaşırtmasın.

Gscimbom

kendisinin bence sorunu çok basit: Hedefi,hırsı yok. Disiplinsiz veya çalışmıyor değil ama gözlemlediğim kadarıyla en büyük sorunu bu.

Oyun açlığı yok. Burak 35-36 yaşında ama kendini parçalıyor hala. Enes'te bunu göremiyorum ben. Yoksa yeteneği falan gayet var

Biraz içine kapanık birisi

Hot Dip Galvanized Waste Container / Products / Teksin | Metal ve Yeraltı  Çöp Konteynerları Sıcak Daldırma Galvanizli Kaplama

kendisinin bence sorunu çok basit: Hedefi,hırsı yok. Disiplinsiz veya çalışmıyor değil ama gözlemlediğim kadarıyla en büyük sorunu bu.

Oyun açlığı yok. Burak 35-36 yaşında ama kendini parçalıyor hala. Enes'te bunu göremiyorum ben. Yoksa yeteneği falan gayet var

DOgru hocayla yükselise gecer diyorsun :emrah:

Türk futbolunun gelecegi icin önemli bir oyuncu olabilir. Mutlaka üstünde durulmali.

Hatta Cenk veya Burak gibi kazmalar oynayacagina bu cocuk oynamali Milli takimda. Bariz bir gelisme var kendisinde Avrupa'ya gittiginden beri.

Iste bu yüzünden gencler takim ayirt etmeden yurt disina gitmeliler diyorum gercekten futbolcu olmak istiyorlarsa. Bizde ancak 3 büyüklerin oyuncaklari olurlar ve ancak belirli bir seviyeye kadar "gelisebilirler". (Fener de gelisim gösterme imkanlari mesela sifira yakin bu arada)

Piyasaya ilk ciktiginda epey umut vaat ediyordu ama beklenen patlamayi hala gerceklestiremedi Hollanda da kendini bir nevi gösterse bile.

Diger genclere göre daha olgun ve daha akli basinda oldugu icin ben de ümitliydim kendisinden ama hic bir zaman dominant bir forvet olamayacak gibi duruyor bu gidisle. Forvet dedigin kendini belli edecek. Cok düz kaldi bu cocuk maalesef.

Doğru cümleler. Çok kırılgan bir herife benziyor hırsı olmadığı için. Spor olsun diye oynuyor bir nevi. Bir yandan da para kazanıyor bu işten.

Şenol bunu götürüp ali akmanı götürmezse şampiyonaya

bunun menajeriyle şenolun kesin bağlantısı var demektir

Paramı yatırın, yaz tatili dahil yılda 1.5-2 ay tatilimi yapayım, sevgilimle(evlendi gerçi sanırım) dünyayı gezeyim, fotolar çekileyim, paylaşayım; oynamasam da olur, 3 günlük dünya sonuçta topçusu.

Geri
Üst Alt