Engin Baytar Çaykur Rize'ye Kiralandı

Yerli gönderdiklerine göre anlaştıkları isimler var demek ki

Kendini gelistirirse 2 yil sonra formayi tekrar kapar :p

Geri geldiğinde kendisini toparlamış ve takıma faydalı olarak dönmesi ümidiyle.

Daha iyisini alabilmişseniz elinizdekini çıkartırsınız. Şu an için böyle bir şey söz konusu değil. Engin'i çok da sevmeyen biri olarak bu şartlarda bu transferin yerinde olmadığını düşünüyorum.

Daha iyisini alabilmişseniz elinizdekini çıkartırsınız. Şu an için böyle bir şey söz konusu değil. Engin'i çok da sevmeyen biri olarak bu şartlarda bu transferin yerinde olmadığını düşünüyorum.

Abi Engin bu sezon pek sans bulmadi ki zaten. Yani dolacak bi yer yok.

N5

Ama yedek kulübesine baktığımızda onun varlığı en azından bir ümit oluyordu. Hani tecrübesiyle filan. Daha iyisini ed alamadık ki...

O gobekle ben pek ümitli değildim şahsen. Hatta bence yedek kulübesi dolsun diye oturuyordu orda :D

N5

Kesin bize gol atar.

♧tapatalk♧

Sana göre şişko göbekli, bana göre psikopatın Allah'ı. Güle güle cesur yürek.

Bana göre çok yetenekli bir oyuncu. Kimler ne şanslar buldu bu takımda ama Engin'e bu şansın ne kadarı verildi? Takımımızda şu anda öncelikli gönderilecek Engin mi var? Bir sürü takozla yola devam, Engin'e güle güle. Vay be!!!

Biz BAM üclüsüne kac sene dayandik, Engin bir kirmizi kart gördü diye bela okumaya gerek yok. Cok yetenekli, iyi futbolcu bunu zaten geldigi ilk senede kanitladi. O perfomansini tekrar göstermesi icin destek olunmasi gerekirken herkes harcamaya calisti Engini, daha fazla destegi daha fazla sansi hakediyordu bana göre.

Biz BAM üclüsüne kac sene dayandik, Engin bir kirmizi kart gördü diye bela okumaya gerek yok. Cok yetenekli, iyi futbolcu bunu zaten geldigi ilk senede kanitladi. O perfomansini tekrar göstermesi icin destek olunmasi gerekirken herkes harcamaya calisti Engini, daha fazla destegi daha fazla sansi hakediyordu bana göre.

Son açıklamasını okudun mu?

Geri
Üst Alt