Engin Baytar ile 4 yıllık anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Engin Baytar ile 4 Yıllığına Anlaştık

bu adam sorunlu haliyle geçen sene 22 maç oynamış bizde geçen sene 22 maç oynayanı reyiz ilan ediyoduk diğer renktaşlarında dediği gibi fatih hocada bunu adam etmezse futbolu bırakır artık son şansı onunda

Trabzonda kadro dısı kaldıkdan snra kendini gösterebilecek bi kulup arıyordur , Galatasaray büyük şanstır iyi kullanacagını temenni ediyorum..Büyük ihtimal yararlı olacaktır..

Hayırlı uğurlu olsun..

Bu takıma bir Baytar yıllardır lazımdı. Doktorla olmayacağını yıllardır anladık. Belki bir faydası dokunurda sakatlık yaşamayız artık.

Bu takıma bir Baytar yıllardır lazımdı. Doktorla olmayacağını yıllardır anladık. Belki bir faydası dokunurda sakatlık yaşamayız artık.

Düşünceni söylemen iyi ama bu sekılde değil.. Yapıcaksan bi eleştiri Engin Baytar'ın üstünden yap..Hakaret etmeye gerek yok takımımıza..sonucta baytar insan hastalıklarına bakmayan bi meslek ... :/

Futboluna diyecek yok. Lakin haylaz bir herif. Şenol Hoca çok uğraştı. Umarım Fatih Hoca başa çıkar.

Anlaşılan bu yıl Fatih Hoca'nın elinden sopa eksik olmayacak. Keita, Kazım, Engin... Hayırlı olsun.

arkadaşlar adamın olgunluk dönemini galatasarayda yaşayacağını düşünüyorum. faydalı olacaktır.

;) Doğru söylüyorsun. Benim öfkem daha çok takımdaki doktor müsvettelerinede o yüzden. Yıllardır sakatlanan adam sezonu kapatıyor. Belki onların yapamadığını bir Baytar yapar babında söyledim. Kendi futbolcuma hakaret etmek için değil. Baytarın kendisine gelince tamamen nötrüm hiçbir fikrim yok. Başarılı olurmu çok ZOR. Ama yinede takım hayırlı olsun.

Düşünceni söylemen iyi ama bu sekılde değil.. Yapıcaksan bi eleştiri Engin Baytar'ın üstünden yap..Hakaret etmeye gerek yok takımımıza..sonucta baytar insan hastalıklarına bakmayan bi meslek ... :/

Şenol hocayla Fatih hocanın en büyük farkı. Biri uğraşır biri gerçekleştirir abi ;)

Futboluna diyecek yok. Lakin haylaz bir herif. Şenol Hoca çok uğraştı. Umarım Fatih Hoca başa çıkar. Anlaşılan bu yıl Fatih Hoca'nın elinden sopa eksik olmayacak. Hayırlı olsun.

;) Doğru söylüyorsun. Benim öfkem daha çok takımdaki doktor müsvettelerinede o yüzden. Yıllardır sakatlanan adam sezonu kapatıyor. Belki onların yapamadığını bir Baytar yapar babında söyledim. Kendi futbolcuma hakaret etmek için değil. Baytarın kendisine gelince tamamen nötrüm hiçbir fikrim yok. Başarılı olurmu çok ZOR. Ama yinede takım hayırlı olsun.

%100 katılıyorum saglık ekibinin kötü olduguna..3 haftalık bi sakatlıgı bile 2 ayda geçiremiyorlar..

Bi yerde sorun var saglık ekibinin..

Ama yinede eskisinden iyidir.. baros u biliyoruz 1.5 sene top oynayamadı .. ayağı kırılsa allah korusun 1 seneye başlardı oynamaya.. Bilmiyorum yanılıomuyum

zehir ve panzehir...

zehir = engin

panzehir = fatih terim

valla eğer panzehir etkisini gösterirse ki bence başka şansı yok zaten, ele avuca sığmayan bir sol açığımız oldu demektir...

Kenarda Fatih hocanın olması bile futbolcuların dönüşünü 2 3 kat hızlandırır. Bilmem anlatabildimmi ;)

%100 katılıyorum saglık ekibinin kötü olduguna..3 haftalık bi sakatlıgı bile 2 ayda geçiremiyorlar..

Bi yerde sorun var saglık ekibinin..

Ama yinede eskisinden iyidir.. baros u biliyoruz 1.5 sene top oynayamadı .. ayağı kırılsa allah korusun 1 seneye başlardı oynamaya.. Bilmiyorum yanılıomuyum

Mustafa Sarp, Hakan Balta, Barış Özbek, Servet Çetin, Engin Baytar.. "Kurtulunması gerekenler " listesini bir yandan boşaltıp bir yandan dolduruyoruz. Uğraş dur.

Harika harika harika...süper haber acayip mutlu oldum sabah sabah iş günü.

Tebrik ediyorum yönetimi. İyi bir yerli daha kaptık.

Unutmaki hiç kimse, hiç kimse BAM değil. Hiç kimse onlar kadar bu takıma kabus değil.

Mustafa Sarp, Hakan Balta, Barış Özbek, Servet Çetin, Engin Baytar.. "Kurtulunması gerekenler " listesini bir yandan boşaltıp bir yandan dolduruyoruz. Uğraş dur.

komedi gibi bir transfer 28 yaşına gelmiş hiçbir zaman vasatı aşamamış bir transfer..

geçen sene iyi başarı göstermiş, hayırlısı olsun. alman eğitimi görmüş bir oyuncu.

" bizde kendini gösterecektir " .....anlayışı umarım yanılmazsınız ve bu ağlayan çocugu susturmak için şeker ile kandırılmışlık psikolojisinden kurtulmanız dilegiyle. Yetenekli mi ? Eveeeeeet ama burası son bahar yuvası yada 98272972 şans kapısı değil

iyi bir transfer hayırlı olsun

Bizi yabancı kontejanı konusunda da çok rahatlatacak. Eksiklerin tek seferde giderilmesini beklemeyin, hocanın mutlaka bir planı vardır. Şu an tek eksiğimiz sol bek,stoper ve sol ayaklı kanatlarda da oynayabilen bir atak oyuncusu. Atak oyuncusu önceliğimiz sanırım, diğer eksikler de önümüzdeki sene giderilir dert etmeyin.

Çok iyi oyuncu ona sözüm yok ancak alındığını duyduğumda hayal kırıklığı yaşadım çünkü Engin demek sorun demek. Ancak yerine Mustafa Sarp'ın verildiği söyleniyor bu beni rahatlattı :)

Fatih Terim belki adam eder diye düşünüyorum..

komedi gibi bir transfer 28 yaşına gelmiş hiçbir zaman vasatı aşamamış bir transfer..

@Engin 26 yaşında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt