GSC Portal Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’dan Şok Hareketler!

Melo ikisini Riera'da yaptigi gibi odaya kilitleyip iyice pataklasin, agizlarini burunlarini kirsin.

Yeni gordum.... gorgusuzlerr..
Bi arkadas biraz once ifade etmis, su yabanci kurali kalksin birkac kisi haric hepsini def etmek gerek.
Turk futbolcularin cogu karaktersiz, sonradan gormus, kendilerini yildiz sanan aciz yaratiklardir..

Baytar'ı savunduğum günlerin Allah bin belasını versin.Rezil herif.

Paraları götürün nede hayat size güzel. Bunu başkana soracaksınız bunları aldıranlara sorun.

kadro dışı topçu yada 3.kaleci olmak için sözel mi seçiyoruz sayısal mı?
oğlu mu ilerde bu ikisinden birine meslek sahibi yapıcam.

Türk futbolcusunun yetenekten cok karakter sorunu var.Futbol egıtımı verirken insanlık egitimi de vermek lazım bunlara.Gerçi futbol egitimi ne ki insanlıkları gelişsin.

sizlerinde dinledigi siyah rapcilere özenmisler iste... Aoooooowwww, 50 Cent pezevklikten kazandigi parayi kameralara sallayinca birsey yok, Engin sallayinca AOOOOOOWWWWW.....

Bu post sana yakismadi.

rick-ross-jadakiss-oil-money-gang-official-music-video.jpg

Hasan Şaş'ın ouvv isyanı - YouTube

merak ediyorum engin ve diğer tırtonun sözleşme fesh bedeli ne kadar ki hayla haykodan para veriliyor,3-5 m euro olcak hali yok ya

yavsak oglu yavsaklar , kimle tassak geciyorsunuz lan siz? adam mi oldunuz da para saciyorsunuz

Hic kimse kizmasin cocuklara (istiorsaniz kizin), senji müziklerine özenip para sallamalarina falan... Kimsenin kafasina silah dayayip sözlesme imzalamadi bunlar (Engin´de kesin konusamam), sen bunlara bu paralari verip, basi bos birakirsan, her türlü sapikligi yaparlar.

Üç kuruşluk adamların, yabancı sınırı yüzünden nimetten sayılmasının sonucu budur işte.

Sas de böyle rezil bir Adam, futbol'dan anlamiyor bu Herif. Engin ve Yigit iste iki yeteneksiz oyuncu, Almanya'nin 4Ligte bile oynamazlar.

Hasan Sas cok büyük bir topcuydu. Engin ve öbür adi aklima gelmeyen cocuk eger o paralari aliyorlarsa, bana göre az bile yapiyorlar. Suc onlarda degil, onlara o paralari döküp, basi bos birakanda. Az bile yapiyorlar, belki bir gün yöneticilerin akli basina gelir.

şair burada diyorki ulan uğraştırmayın bizi a2 le felan verin paramızı gidelim başka takımda top oynayalım ordanda kazanalım 1 sezonda kazanç x2 olsun not:sakın fesh etmeyin sözleşmeleri bitene kadar sürünsünler çoluk çocukla parayı bir seferde peşin verip istediklerini vermektense parça parça sürünerek alsınlar

Hadi Engin Baytar ı anlarımda.Öbür elemanın özelliği nedir? Neden futbolcu? Açıklaması yok.

hep burakla selçuk yüzünden. hele burağa tahammül edemiyorum

Geri
Üst Alt