GSC Portal Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’dan Şok Hareketler!

Yahu kardeşim bu adamları alan aldı anladık da dönem ortası olur A2 takımına gönderirsin.. Dönem başında A2 takımına göndermek ne la.. Zaten parasını veriyorsun fesh et defolup gitsinler iyice besleme olduk arkadaş.. Eboue,Engin,Yiğit,Sabri bu adamları madem oynatmayacağız ne diye hem dünya kadar para veriyoruz hem ağızlarının kokusunu çekiyoruz..

Sözleşmeleri tek taraflı olarak fesih edilmeli , bu görüntüler hatta gerekirse biraz takip ettirilerek başka görüntüleride delil olarak kullanılmalı ve ifşa edilmeli ,

Su cahilleri birakalim da yeteneksizin onde gidene 34 yasina kadar 4 milyon eu para taahhut eden 'secilmis' yoneticilerden hesap sorun.

Ne var ki bunda simdi? Abartiyorsunuz bence. Bunu hepimiz yapmisizdir / yapmak istemisizdir. Ayrica ellerindeki ne kadar para sanki. Hadi odadolusu para olsa anlarim da :)

eboue sabri engin yiğit sezon başı feshedilmeliydi boşa bekletirsen adamlarda can sıkıntısından böyle saçma işlere girerler.

Ulan engin seni o kadar severdim bu adamlığa sığar mı? Ulan bari cekiyorsunuz bari neden yayinlıyorsunuz böyle birseyi insanlar günlük 30 liraya çalışıyor bu kadar terbiyesiz olmayın Allah adamı terse getirir akıllı olun.

Yahu şarkıdaki sözlerle beraber geyik video çekmişler. Saçmasapan tepki veriyorsunuz. Böyle şeylere tepki vereceğinize oynamadıkları futbolu eleştirin. Takılmayın böyle şeylere.

Fatih Terim in esirleri..

yargısız infazda üstümüzde yok.
burda yazılanları okuyan birisi videoyu izlemese enginle yiğit sevişiyor sanır..
adamlar eğlenmiş ve paylaşmış para sallamış vay vay vay...!
bu videonun benim açımdan zerre haber değeri yoktur.
izledim güldüm geçtim..
adamlar "hakkı " olan parayı ister gülerek yer ister ağlayarak banane..
ben engin ve yiğite değil 35 kişilik plansız şişkin kadro kurup GSARAYın paralarını boşa saçan yönetime kızarım eleştiririm..

Videoyu ceke bilirsin ama türkiye gibi ülkede bunu yayamasın bunu. O saladıkları paralarda senden benden kazanıyorlar . Hak ederekmi kazandıklarıda mahlum yani.
Özelikle yiğit. Ne verdi bana verdiğim paradan bana geri? Bir kere sadece bir kere sevindire bildimi beni , yani taraftarı?

Bana kalirsa çekilen videoda ve paylaşılmasında sıkıntı yok. Eğlenceli bi video olmuş Sneijder yapsa "eheuheheh helal olsun" derdim de sorun Yiğit ve Engin'in nispet yaparcasına küstah bir şekilde bu videoyu yayınlanmaları. "Ooooh ben yatiyom paralar yatiyo, ben sacmayayim da kim sacsin" niyetinde olmasalar da bu videodan bu anlamın çıkarılacağını dusunebilecek beyin fonksiyonlarına sahip olduklarini tahmin ederdim.

N5

Geri
Üst Alt