Engin Baytar'dan Özür Açıklaması

Melih Akan

Berlin Panteri
B0fK7WXCAAM7VSX.jpg:large
B0fK9syIEAEaUAJ.jpg:large
B0fK-97IEAEUqKS.jpg:large

Böyle kaziklar için milyonlarca dolar harciyoruz.

Yaziklar olsun

Sözleşmesi fesih edilip derhal kovulmalı.Hala neden duruyor bu?Daha vahimi Gökoğlan.(((

Bunlar parayı,tuvalet kağıdı olarak da kullanıyorlardır.

kes lan karektersiz

Biraz karakteriniz varsa terk edin kulübü.

Helal olsun enginle yiğide,galatasaray battı bitti diye maksatli haber yapanlara tokat gibi cevap olmuş Video,ey satılmış medya,iyi bak,a2 topçularımız bile para saçıyor

Tek bir videoyla insanların kafasında nasıl bi yargı oluşturabidiğimizi de gördük diyo bide herifler utanmadan.Ulan bu taraftarlar senin her türlü yaptığın hareketten saçmalıktan sonra bile arkanda durdu.2011-2012 sezonunda çok iyi mücadele edip oynarken saçma sapan gördüğün kırmızı kartlardan sonra bile arkanda durdular.11 maç ceza aldığın olaydan sonra bile arkanda duruldu üstüne üstlük gereksizce sözleşmen uzatıldı.şimdi gelip de bi video sonunda nasıl bi yargı oluşmuş diyosun utanmadan.eh be engin baytar yetenekli olduğun kadar normal bi insan(!) olabilseydin şuan avrupa'da mücadele ediyordun çok rahatça.yazık.

yargısız infazda üstümüzde yok.
burda yazılanları okuyan birisi videoyu izlemese enginle yiğit sevişiyor sanır..
adamlar eğlenmiş ve paylaşmış para sallamış vay vay vay...!
bu videonun benim açımdan zerre haber değeri yoktur.
izledim güldüm geçtim..
adamlar "hakkı " olan parayı ister gülerek yer ister ağlayarak banane..
ben engin ve yiğite değil 35 kişilik plansız şişkin kadro kurup GSARAYın paralarını boşa saçan yönetime kızarım eleştiririm..

Dal cüneyite dal seni o yüzden hep sevicem ilk senede hakkın yenmez Baytar ama akıllan artık.

Geri
Üst Alt