Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Helal olsun enginle yiğide,galatasaray battı bitti diye maksatli haber yapanlara tokat gibi cevap olmuş Video,ey satılmış medya,iyi bak,a2 topçularımız bile para saçıyor
Tek bir videoyla insanların kafasında nasıl bi yargı oluşturabidiğimizi de gördük diyo bide herifler utanmadan.Ulan bu taraftarlar senin her türlü yaptığın hareketten saçmalıktan sonra bile arkanda durdu.2011-2012 sezonunda çok iyi mücadele edip oynarken saçma sapan gördüğün kırmızı kartlardan sonra bile arkanda durdular.11 maç ceza aldığın olaydan sonra bile arkanda duruldu üstüne üstlük gereksizce sözleşmen uzatıldı.şimdi gelip de bi video sonunda nasıl bi yargı oluşmuş diyosun utanmadan.eh be engin baytar yetenekli olduğun kadar normal bi insan(!) olabilseydin şuan avrupa'da mücadele ediyordun çok rahatça.yazık.
yargısız infazda üstümüzde yok.
burda yazılanları okuyan birisi videoyu izlemese enginle yiğit sevişiyor sanır..
adamlar eğlenmiş ve paylaşmış para sallamış vay vay vay...!
bu videonun benim açımdan zerre haber değeri yoktur.
izledim güldüm geçtim..
adamlar "hakkı " olan parayı ister gülerek yer ister ağlayarak banane..
ben engin ve yiğite değil 35 kişilik plansız şişkin kadro kurup GSARAYın paralarını boşa saçan yönetime kızarım eleştiririm..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.