- 15 Nisan 2010
- 21.532
- 5.654
- 1.858
aydın, sabri aykut kalıyor bu mu adaletin mancini bey.
Altyapıdan yetişme, CL listesinde adı var. Adaletle alakası yok yeaani
Araştırıp gelin pls.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydın, sabri aykut kalıyor bu mu adaletin mancini bey.
Araştırıp gelin pls.Altyapıdan yetişme, CL listesinde adı var. Adaletle alakası yok yeaaniAraştırıp gelin pls.
11 maç ceza aldı diye idam edildi zerre destek görmedi fatih hocadan da kulüpten de..
meireles 12 maçtan 4 maça indirdi azize fedarasyonu basarak biz nerdeyse alkışladık verilen emsalsiz abartılı cezayı..
fatih hoca cezanın en büyüğünü sözleşmesine zam yapıp uzatarak ve oynatmayarak verdi engine..
cezadan sonra en fazla 3-4 maç yine yeni sezonda en çok 2-3 maç oynattı..
bunun psikolojideki adı vardır mutlaka ama fatih hoca engine direkt takım bul dese uzatmasa bu denli adamı alt üst etmezdi adamı..
mancini geldi ceyhunu topçu sanıyor sabriyi futbolcu..aydını kıvrak kanat filan..
daninin sabrinin aydının ceyhunun ne olduğunu anlayamayan mancini mi anlayacaktı engini..
yüzde 90 engine katılıyorum..
rizesporda klasını adamlığını gösterip fenerden puan alacak performansla şampiyonluğun yolunu da açacaktır..
o bahsettiği kişi ise tugay filan değil abdülrahim Albayrak olduğunu düşünüyorum..
hamitin 4 te 1 ücretine hamitten 4 katı katkı verirken hamitin yerine cezan bitse de dönsen engin diyen taraftar mı nankör kediler mi sorusu beynimi kurcalıyor gece gece..
yetenekli yıldız adam şımarak sorumsuz olabilir kazanmak için zerre uğraştıkmı engini? fatih hoca mancini ?
bir tıfılın kurbanı oldu hakem bozuntusunun engin..
dönüşü muhteşem olur umarım..
ne o pls ingilizmisiniz? Ha her altyapidan çıkan vasat topçu ömür boyu sözleşmesi mi olsun bu mudur?
Cinyus
Gecen verdiğim ayarın acısı hala çıkmadı sanırım.Tırmalıyorsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
engin kendine bakmıyor doğrudur da, bu tepki nedir , bu adama hiç şans verilmedi ceyhun oynuyorsa enginde şans bulmalıydı bence, rize maçında kötümü oynadı bu sene,bazıları bayılıyor kendi topçusuna laf sokup yerden yere vurmaya, geri dönüp seneye şans bulursa tepkiler ne olacak o zaman
Ben boyle hesaplar pesinde degilim. gunduz zatn bir gazetede cikti o yuzden dedim. Ayrica tasak geciyoruz ne bu alinganlik