Engin: "Haksızlığa uğradım"

engin kendine bakmıyor doğrudur da, bu tepki nedir , bu adama hiç şans verilmedi ceyhun oynuyorsa enginde şans bulmalıydı bence, rize maçında kötümü oynadı bu sene,bazıları bayılıyor kendi topçusuna laf sokup yerden yere vurmaya, geri dönüp seneye şans bulursa tepkiler ne olacak o zaman

1,5 senede 2 hoca eksikler varken kendisini düşünmüyorsa hatayı kendinde aramalı bence

İki kupa maçında oynadı, nasıl oynamadı? Kıçını kaldıramıyordu iki maçta da. Yekta'nın ciğerleri patladı ortasahayı toplayacağım diye Engin yanında oynarken.

birinde golü var hangi yerlinin golü var bizde, bu adamın potansiyeli belli bana göre en potansiyelli yerlilerden,kendine bakmıyor hiç profesyonel değil doğru da,gönderilecek bir ton adam var ondan önce,ayrıca ben bu forumda ki olayı çözemedim,Sneijder terimi eleştirilince helal sana ,enginin kime ne dediği belli değil ulan sen kimsin tarzı yorumlar,enginin yinede açıklaması yapması doğru değil fakat Gs topçusuna saygılı olunmalı, it,sen kimsin lan tarzı kahve ağzı yorumları doğru değil.

Engin kendisine cok yazik etti. Kendisine bakmadi ki. Cok kilo aldi, kimildayamiyordu. Fit degildi. Bence cok normal gönderilmesi.

Bahsettigi adam Tugay Kerimoglu bence.

birinde golü var hangi yerlinin golü var bizde, bu adamın potansiyeli belli bana göre en potansiyelli yerlilerden,kendine bakmıyor hiç profesyonel değil doğru da,gönderilecek bir ton adam var ondan önce,ayrıca ben bu forumda ki olayı çözemedim,Sneijder terimi eleştirilince helal sana ,enginin kime ne dediği belli değil ulan sen kimsin tarzı yorumlar,enginin yinede açıklaması yapması doğru değil fakat Gs topçusuna saygılı olunmalı, it,sen kimsin lan tarzı kahve ağzı yorumları doğru değil.

Eğer eleştirecekse takımdayken eleştirecek, birinin adamlığını sorgulayacaksa takımdayken yüzüne yapacak bu işi. Milletin arkasından konuşarak kendisinin de ne kadar adam olduğunu gösterdi gerçi.

engin kendine bakmıyor doğrudur da, bu tepki nedir , bu adama hiç şans verilmedi ceyhun oynuyorsa enginde şans bulmalıydı bence, rize maçında kötümü oynadı bu sene,bazıları bayılıyor kendi topçusuna laf sokup yerden yere vurmaya, geri dönüp seneye şans bulursa tepkiler ne olacak o zaman

Boşversene Serkan FB maçını kupayı kaybettiriyordu yok böyle adamların bu takımda işi sen kimsin hakemin boğazına sarılıyorsun o günden beri diyorum o gün gönderilmeliydi banane FB Meireles e sahip çıktıysa şikeyi ırkçılığıda savunuyor onlar. Almış 7-8 kilo hala veremedi 1.5 sene oldu sezon başı hatta Madrid maçında oynaması tam fiyaskoydu zaten. Bir cacık olmaz Engin'den bu laflardan sonra da dönemez zaten kulübe

Eğer eleştirecekse takımdayken eleştirecek, birinin adamlığını sorgulayacaksa takımdayken yüzüne yapacak bu işi. Milletin arkasından konuşarak kendisinin de ne kadar adam olduğunu gösterdi gerçi.

Sneijder de arkasından konuştu Terimin bu mantıkla Sneijderide eleştirmen lazım gerçi Terim kim helal ulan sana denir, kısaca ben Gs topçusuna adam değilsin demem olaya bakış açım bu sabri, dany veya engin farketmiyor benim için,ayrıca takımdan def edildiği durumu yok kiralık gitti,seneye 5 yabancı engin mutlaka olmalı, ilk sene 9 asisti var yanılmıyorsam ligde en kaliteli yerlilerdendir potansiyel olarak,kafası futbolda olduğu sürece banko oynar

Engin karaktersiz,Alper kendi bilir o bizi seçsin,Tarıka bu kadar verilir mi, bu mantıkla salih dursun, veysel sarılarla oynarız seneye, mancini de harcanır millet huzuru bulur,oyuncuyu kaybetmek kolay iş,haginin nasıl sorunlu bir adam olduğu ortadaydı, kulübün menfaatleri için oyuncuyu kazanmak ön planda olmalı

Hamit'in ve zaman zaman Melo'nun oynamadığı maclarda Yekta'ya verilen sans kesinlikle Engin'e de verilmeliydi. Cok daha iyisini yapardı Engin.

Tüm karaktersizler şikebahçeden çıkıyor derdim hep ama ilk defa GS içinden de bu kadar karaktersiz biri çıktığını görüyorum, açıklamaları resmen tam bir kepazelik, zerre ciddiye almıyorum..

[attachment=6724:Engin_baytar'13-14.JPG]

Bu göbeklemi haksızlığa uğradın.Sen çok yetenekli olmakla beraber futbola saygısı olmayan bır adamsın.Konuşmaya hiç hakkın yok.

Ekli dosyalar

• Engin_baytar\'13-14.webp
    Engin_baytar\'13-14.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 107
Hiç şans verilmemişmiş. Ben Mancini olsam seni takımın malzemecisi masör ü falan sanırdım. Futbolcu hariç herşeye benziyon ayı gibisin

adama haksızlık ettik

formamızı verdik.

11 maç ceza aldığı gün gönderilecekti.

geç bile kaldılar

Geri
Üst Alt