Engin: "Haksızlığa uğradım"

sen cok adamsın ya engın taraftara oynarsınız anca

Yine de katkılarından dolayı teşekkür ederim.Eski bir Galatasaraylı hakkında kötü konuşmak bize yakışmaz.

(İstisnalar hariç)

Bu takımda işi yok. Kimse savunmasın. O kadar ceza aldıktan sonra bu taraftar sana sahip çıktı. Bekledi bekledi ama senden bir halt olmaz Engin affedersin. Yolun açık olsun. Git bir Anadolu takımında yerin yok. Çok yeteneklisin ama arızasın.

Diğer konuyada yazdım. Engin transfer olduğunda istemeyen adamdı Fatih Terim ve Hasan Şaş dolayısı ile Galatasaray kucak açtı. O zaman her kes Terim adam eder diyordu son şans diyorlardı. Allah var Engin ilk sezonu beklenenin çok üstünde geçti. Ama sonra hiç yapılmayacak bir şeyi yaptı hakem ne kadar hatalı olsa bile sahada yakasından tutmak felan. Bu hatasına rağmen Terim ve dolayısı ile Galatasaray son sezonun hatrına arka çıktılar. Ama sen ne yaptın Engin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bide su söz yok mu " Fatih Terim beni göndermediyse bende sorun yok demekki" la Sabri de bu tkaimda, ve diger yeteneksiz adamlarda, simdi bunla mi avunup duracaksin...

engin seni severim, bence takimda ortasahanin ilk alternatifi olmaliydin.. emre colak, ceyhun gibi adamlarin surekli sans buldugu yerde ama "sus lan"..

eger ortada bir haksizlik varsa buna sen sebep oldun.. efendi takilsaydin hala takimdaydin..

Haksızlığa uğradın.. Tabi cnm

is ahlaki olmayan adama bak sen.. iyiki gittin rezil herif

bide diyorki uzun zaman degerilndirmeyen oyunculara forma sansi bile veriyordu, bunda bile negatif bi parantez aciyor... bak adam okadar acik ki, herkesi deniyor... hep Terim Baba gibi ayni kisiler olsun, mutlu olun

agresif ve göbekli topçu.mancini'nin ismini söylemiyor, şahıs filan diyor.bu ülke futbolu harbi çok komik ya.ne yaptın engin sen son 2 sene içinde.koca götünle göbeğinle dolaşıp durdun etrafta.adam ol o zaman hırslan çalış geri dön takıma katkı sağla bir işe yara.daha gittin ilk röportaj fener şampiyonluğa yakın.yavşaklığın ne lüzumu var.sus işte.işime bakcam takıma yararlı olcam desene

anladığım kadarı ile bahsettiği kişi fatih hoca değil, mancini değil, yönetimden biri hiç değil. ya teknik ekipten ya da takımdan biri. tahmin yürütecek olursam o zaman ya tugay kerimoğlu ya da drogba'dan bahsediyor herhalde derim. ben öyle anladım en azından. ama ne olursa olsun kendi kendini bitirdi. hiç başkalarına çamur atmasın taraftara da oynamasın. kendi etti kendi buldu. burası G.Saray, dingonun ahırı değil...

zamanında engini eleştirdiğim için fenerli bile ilan edildiğimi hatırlıyorum ;)

mancini ne alaka? mancini ben söyle adamim böyle adamim diyecek bir tipe benzemiyor, baska biri , aydin mi acaba yada tugay da olablir. ama engin birazda kendinde aramali sucu, ilk geldi sezon 33 mac oynamis o sezonda, ondan sonra o meshur 11 maclik ceza kendini bitirisi oldu, oda yetmiyormus gibi kilo aldi sanki futbolu birakmis gibi bir hali vardi , haksizlik yapilmis olabilir ama kendine baksa ve antremanlarda göze girseydi mancini oynatirdi kendisini.

Fatih Terim seni çok mu oynattı?

Bırakın bu yabancı düşmanlığını artık yeter, kim istiyor böyle konuşmanızı???

Türkiyede futbolcuların sorunu bu prof analıyışı sıfır normal işine odaklanması lazım. Gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri ama hep ama diyoruz o amayı biraz kendisi düşünseydi şuan çok başka yerlerdeydi.

Geri
Üst Alt