Engin: "Haksızlığa uğradım"

"Galatasaray'da anlaşılmayan bir hoca değişikliğinin üzerimde etkisi oldu."

Ben en çok burada takıldım kaldım, hala düşünüyorum engin üzerinde ne gibi bir değişiklik olabilir diye. Madrid'e 5 tane sallayabilecektide sallayamaı mı nedir yani. Takımın değişmez oyuncusu mu olacaktıda olamadı.

Götü göbeği ben büyütebilirim çünkü bana sahada koşmam mücadele etmem için milyon dolarlar vermiyor. Sen 3 kuruş alırken daha fazla al diye maaşında iyileştirme yapıldı herkes seviyordu seni de, ne yapacaktık 30 dakikada dili dışarı çıkan adam'a ne diyecektik yani devam mı diyecektik.

11 maç ceza alabilirsin evet milletin ayağı kırılıyor 1 sezon oynayamıyor +20 kilo ile geri gelmiyor.

Memeleri futbol oyununa etki etmeyen bi ronaldo vardı ama adam atıyordu oynuyordu.

HABER : 13 OCAK 2014

Arkadaşlar haber çok eski niyetim ortamı kızıştırmak falan değil , konu varsa birleştiririz oda sorun değil

Kimsenin kimseden nefret etmesinide istemiyorum ama bikaç renkdaş ricası üzerine hatırlatalım istedim .

Bu böyle bi insanmış , okeye dördüncü arıyosak - veya nargile masası falan kuruyosak gelsin .

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a kiraladığı Engin Baytar, sarı-kırmızılı camiadan bir kişi hakkında isim vermeden ağır ithamlarda bulundu.

Galatasaray'dan ÇaykurRizespor'a kiralanan başarılı orta saha oyuncusu EnginBaytar, oldukça ses getirecek açıklamalarda bulundu.

NTVSpor'a yaptığı açıklamalarda RobertoMancini'nin kendisine hiç şans vermediğini belirterek İtalyan teknik adama sitem eden Engin, "İyi oynarken bir anda kendimi yedek kulübesinde buldum. Hoca değişikliğinin de üzerimde etkisi fazla oldu. Mancini bana şans vermedi. Yeteneksiz veye yetersiz görmüş olabilir ama en azından biraz şans vermeyi düşünebilirdi. İki senedir oynamayanlara şans tanıdı ama bana tanımadı." dedi.

"YENİ GELEN BİR HOCA HİÇ Mİ OYUNCULARIN CD'LERİNİ İZLEMEZ?"

Mancini'nin ilk geldiğinde kendilerine "Şu anda kimseyi tanımıyorum. O yüzden ilk başta oynamayacak olanlar üzülmesin" dediğini belirten Engin, sözlerine şöyle devam etti: "İyi de yeni gelen bir hoca hiç mi gelmeden oyuncuların CD'lerini izlemez. Hiç mi bakmaz 2 senedir şampiyon olan takımda kimler oynamış? Tanımadığını söyleyip 2 senedir oynamayanları nasıl tanıyor da oynatıyor, hep merak etmişimdir. Onun da cevabını alamadım. Demek ki 2 sene oynamayınca tanınıyorsunuz, ama oynayınca tanınmıyorsunuz. Herkesin bir bakış açısı vardır. Demek ki Mancini'nin bakış açısı buymuş."

"YAPTIĞI ADAMLIK DEĞİL!"

Kimseyle bir sorun yaşamamasına rağmen haksızlığa uğradığını da savunan deneyimli oyuncu, "Sorun yaşasaydım Fatih hoca beni gönderirdi. Demek ki bende sıkıntı yok. Galatasaray'da çok büyük bir hayal kırıklığım var. Özellikle birisine çok büyük bir hayal kırıklığım. Kendisini bir abi, bir baba, bir arkadaş olarak gördük, belki de ben öyle gördüm, fazla görmüşüm demek ki... O beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ama ona kızgın değilim. Çünkü beni 1 değil 10 yaş daha ileri götürdü. Bana insanların nasıl oynayabileceğini çok iyi gösterdi. Ona burdan teşekkür etmek istiyorum. Yaptığı, adamlık değil ama onun tabiriyle adamlık... Bana bu tecrübeyi yaşattığı için teşekkürler." diye konuşurken, ısrarlı sorulara rağmen bahsettiği kişinin ismini vermedi.

NTVspor

TARİH : 9 NİSAN 2014

Galatasaray'dan kiralık olarak Çaykur Rizespor'a transfer edilen Engin Baytar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi ve Felipe Melo'ya tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de devre arasında Galatasaray'dan kiralık olarak Çaykur Rizespor'a transfer edilen Engin Baytar, hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili, "Melo, derbide yaptıkları ile bir anlamda Galatasaray'ın elinden savunma hakkını aldı" dedi.

Baytar, takımının antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının Türkiye'ye yakışmayan bir görüntü ortaya koyduğunu, derbi olmaktan çıktığını savundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının da olaylar nedeniyle iptal edildiğini anımsatan Baytar, "Galatasaray-Fenerbahçe maçına bakıyorsunuz, 16 sarı kart, 2 kırmızı kart, 2 gol pozisyonu var ve bunlardan biri gol oldu. Türkiye'de derbiler oynanırken ben de dahil çok şeyler bekledik. Bol pozisyonlu, gollü maç bekledim ama olmadı. Dünyadaki en büyük derbilerden üçüncüsü deniliyor ama yaşananlar yakışmadı. Avrupa'da, Türkiye'nin rezilliği konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

Baytar, Melo'nun maç içerisinde yaptıklarının tartışılmayacağını vurgulayarak, "Yaptıkları çok yanlış. Emre ağabeyin pozisyonunda kendisi de olabilirdi. Vermiş olduğu tepkiyi meslektaşına karşı yaptı, kendisi de aynı durumda olabilirdi. Melo, derbide yaptıkları ile bir anlamda Galatasaray'ın elinden savunma hakkını aldı. Gelecek sezon yine maç oynanacak. Kadıköy'de aynısını bu kez Fenerbahçeli futbolcu, Galatasaraylı için yapınca söyleyecek hakkı kalmayacak. Hoş olmayan, çirkin bir hareket. Oyun içerisindeki atmosferden de olsa yapılmaması gereken bir hareketti" diye konuştu.

Maçta Selçuk İnan'a gösterilen tepkiye çok üzüldüğünü ve televizyonda izlerken gözlerinin dolduğunu anlatan Baytar, "Dışarı çıkarken protesto edilmesi çok üzüntü verici. Olayın nereden başladığı önemli. Maçı iyi analiz edince tepkilerin nedeni belli oluyor. Selçuk maç içerisinde bir iki topa vurduktan sonra bazı takım arkadaşlarının tepkisinden dolayı, taraftarın tepkisine uğradı ve yuhalandı. Takım arkadaşları bir şekilde Selçuk'u taraftarın önüne attı. Bu, olmaması gereken bir hareket" dedi.

Baytar, "takım arkadaşını satmanın" hoş bir şey olmadığını vurgulayarak, "Buna kimsenin hakkı yok, her kim, ismi ne olursa olsun. Selçuk bana göre Türkiye'nin en iyi orta sahasıdır. Selçuk neler yapabileceğini Galatasaray'ın son iki sezon şampiyonluğunda gösterdi. Selçuk'un neden performansının düştüğü konuşuluyor. Herkes kendine bir sorsa, 'Selçuk'un performansı kendisinden dolayı mı düşüyor yoksa yanındaki arkadaşından az top alışverişinden dolayı mı düşüyor Frikik, kornerlerde Selçuk'a az hak tanındığı için mi' diye. Selçuk'un 8-9 golü vardı frikikten. Artık 3-4 maçta bir frikik kullanıyor. Sorumluluk bir futbolcunun elinden alındığı zaman veya yanındaki futbolcularla az top alışverişi yapınca futbolcunun performansı düşer" diye konuştu.

"TERİM DÖNEMİNDE G.SARAY'DA HİÇBİR SORUN YOKTU"

Baytar, Galatasaray'da yaşananların herkes tarafından izlendiğini, tartışmaların büyüdüğünü belirterek, "Fatih Terim döneminde hiçbir sorun yoktu. Her şey dört dörtlük gidiyordu. Kimse sıkıntı yapmıyordu. Hasan Şaş hocamın da söylediği gibi Galatasaray'ın kimyası bozuldu. Galatasaray'ın iskeleti ile çok oynandı. Sorunlar da daha çok ortaya çıkmaya başladı. Bunun için kişileri ön plana atmamak gerekiyor. Fatih Terim'e baktığınızda hiç sıkıntı yok, şimdi bakıyorsunuz tartışmalar büyüyor, performanslar tartışılıyor. Şampiyonluğa oynadığı zaman bir insan 'şampiyonluk adayıyız', 10-12 puan uzaklaştıktan sonra 'bu takımı ben kurmadım' diyebiliyorsa ben de o zaman herkesin dediği gibi 'devre arasındaki transferleri hoca mı yaptı, yoksa kendiliğinden mi geldi' derim. Şampiyonluğa giderken ve puan farkı açılınca söylemler değişiyorsa, Fatih Terim ile şu anki hocayı kıyaslamaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

NTVspor

Terörist gibi herif mübarek, canı sıkılınca bombalıyor. :crushed:

Yeni haber değil abi , diğer konu bulunamadı bulursak birleştiririz zaten de bi kaç renkdaşımız rica etti dediklerini hatırlatalım dedik.

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI bazı şeyleri unutmamalı

VAY HAIN ENGIN

AYNI ACIKLAMALARI copy paste yapıp yine IRMAK KAZUKA postalamış

ALLAHSIZLIK YAPMA ULAN

TEK krallık GSARAYLILIK!!!

FELIPE MELO'yu kıskanmış bi de

BU ADAM GERİ DÖNERSE gsaraylılığımı kısa süre dondurma kararı alabilirim

HAIN

GS HAINI

yürüüüüüü git ulan

Tez elden sepetlenmeli. Geç bile kalındı. Söylediklerini unutmadık.

Baytar, Melo'nun maç içerisinde yaptıklarının tartışılmayacağını vurgulayarak, " Yaptıkları çok yanlış. "

:boohoo:

ve-engin-baytar-konustu-3864697_3545_o.jpg

Niye saçmaladı ki bu böyle enterasan

Hesap Makinesi

gerizekalı dönüp iyi bir kamp sonrası 11i zorlama ihtimali olan beyinsiz bir topcuymus uzak dursun artık

Mancini ve Tugay'dan yana söylediklerinden ziyade Melo'yu atıp-tutması gücüme gitmişti. Yine de bir şansı daha hak ediyor Engin. Balotelli ve Cassano gibi sorunlu yıldızları törpüleyip maksimum seviyede verim alan Prandelli benzer bir olayı Engin ile de yapabilir. Yıllardır Aykut gibi, Aydın gibi çöpleri kadroda barındıran yönetimimiz göstereceği performansa bağlı olarak Engin'den yana da benzer bir insiyatif kullanmalıdır.

Soyleyene bak, goren de bu Engin cok efendi, hic problem yaratmayan adam zannetder, bi youtube a gir Engin Baytar yaz, ozaman anlasilir kimin sahada neler yaptigini. Hakemi dovmeye giden, rakip oyuncuya kafa atan, bos yere kirmizi kart goren, yok ya bu Engin Baytar olamaz :D

Cidden bu takımda işi yok.

Geri
Üst Alt