Enock Mwepu, Futbolu Bıraktığını Açıkladı

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
images

Premier Lig temsilcisi Brighton Hove Albion'da forma giyen Enock Mwepu, kalp rahatsızlığı nedeniyle futbol kariyerine son verdiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan 24 yaşındaki yıldız, "Premier Lig'de oynama rüyasını gerçekleştirdim. Bazı hayaller sona eriyor. Kötü haber ilan etmek durumundayım. Sağlık çalışanları futbolu bırakmam yönünde tavsiye verdi. Takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına, aileme ve beni destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum" dedi.

23 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

2021 yaz transfer döneminde RB Salzburg'tan 23 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brighton'a transfer olan Mwepu bu sezon 6 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı.

Tanimiyorum, genc yasta futbolu birakmak da adama koyar. Gecmis olsun.

Scout forumunda başlığını açan arkadaşa geçmiş olsun demek isterim.

Bu kadar genç bir futbolcu Scout edip ve futbola erkencecik veda etmesi kabul edilebilir şey değil. İyi ki konusunu ben açmadım

Scout forumunda başlığını açan arkadaşa geçmiş olsun demek isterim.

Bu kadar genç bir futbolcu Scout edip ve futbola erkencecik veda etmesi kabul edilebilir şey değil. İyi ki konusunu ben açmadım
Boyle bir konu acilmadi ki?
burak yazmış
Enock Mwepu diye genç bir oyuncuları var alt takımlarında oynuyor sanırım , u20 dkda da başarılı olmuş merkez orta saha .
Mane-Naby Keita gibi mevki farketmeksizin dinamik oyuncular yetiştiren kulube dikkat edilmeli.
9e5c345d88ae683ce1c3625ba0821014.jpeg

Bu kadar yatirim yapmislar yazik olmus brighton takimina

23 milyon euroları buhar olmus

Geri
Üst Alt