Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 20.968
- 4.943
- 1.503
Yani bunun için birisini suçlayabilir misin adam hayrına oynamıyor sonuçta. Alabilsek verim alamazdık sonucu çıkmaz burdan.Ahahahahah iyiki almamişiz herifin amaci paraymiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani bunun için birisini suçlayabilir misin adam hayrına oynamıyor sonuçta. Alabilsek verim alamazdık sonucu çıkmaz burdan.Ahahahahah iyiki almamişiz herifin amaci paraymiş.
Bizim ligin tek esprisi ŞL de oynama fırsatı. Onun haricinde Arap ligi ni küçümsemek falan gülünç.Yine bazı şeyler yersiz küçümseniyor veya aşağılanıyor.
Ben demiyorum ki Suudi Arabistan ligi muazzam. Ama bizim ligimizden dahi çok daha değerli ve dünyada takip edildiği kesin.
Bizim ligin tek esprisi ŞL de oynama fırsatı. Onun haricinde Arap ligi ni küçümsemek falan gülünç.
İşte o yüzden fırsat diyorum garanti değil.ŞL'de oynama fırsatı da yani %100 değil. Geçen sene hiçbir Türk takımı yoktu neticede.
Kimsenin takip ettiği yokYine bazı şeyler yersiz küçümseniyor veya aşağılanıyor.
Ben demiyorum ki Suudi Arabistan ligi muazzam. Ama bizim ligimizden dahi çok daha değerli ve dünyada takip edildiği kesin.
Kimsenin takip ettiği yok
Bu yaşta oraya giden heriften birsey beklemem 2. Olarak cacigin teki cikacakti.Saraya laf ediliyor şut atamiyor diye bu herifin şut tekniğide kötü.Yani bunun için birisini suçlayabilir misin adam hayrına oynamıyor sonuçta. Alabilsek verim alamazdık sonucu çıkmaz burdan.
penaldo sen misin?Yine bazı şeyler yersiz küçümseniyor veya aşağılanıyor.
Arabistan full helal et.penaldo sen misin?
Millot un şutu kötü okBu yaşta oraya giden heriften birsey beklemem 2. Olarak cacigin teki cikacakti.Saraya laf ediliyor şut atamiyor diye bu herifin şut tekniğide kötü.