Enzo Millot, Al Ahli'de

Yine bazı şeyler yersiz küçümseniyor veya aşağılanıyor.
Ben demiyorum ki Suudi Arabistan ligi muazzam. Ama bizim ligimizden dahi çok daha değerli ve dünyada takip edildiği kesin.

Şu Araplar en azandın oyuncuların gerçek yüzünü gösteriyor

Yine bazı şeyler yersiz küçümseniyor veya aşağılanıyor.
Ben demiyorum ki Suudi Arabistan ligi muazzam. Ama bizim ligimizden dahi çok daha değerli ve dünyada takip edildiği kesin.
Bizim ligin tek esprisi ŞL de oynama fırsatı. Onun haricinde Arap ligi ni küçümsemek falan gülünç.

arabistana kaçan topçular diye bir liste oluşturulmalı başını da ronaldo iti çekmeli.

Genç yaşta araplara gidenlerin tamamı mental sorunlu adamlar fenere gelen duran ve talisca cingeni gibi

Yani bunun için birisini suçlayabilir misin adam hayrına oynamıyor sonuçta. Alabilsek verim alamazdık sonucu çıkmaz burdan.
Bu yaşta oraya giden heriften birsey beklemem 2. Olarak cacigin teki cikacakti.Saraya laf ediliyor şut atamiyor diye bu herifin şut tekniğide kötü.

He oyuncunun kariyer planlamasi ve hedefi ayni olmayabilir. Bazilari en iyi takimlarda oynamak ister, bazilari en cok parayi kazanacagi yerde oynamayi ister, bunda bir anormallik yok. Kariyer sureleri diger mesleklerin yarisi hatta ucte biri kadar sonucta.

Seneye 15m€ maaş + 10m€ kiralama bedeli karşılığında Fener’e gelir, dünya yıldızı diye öterler.

Geri
Üst Alt