EPL 11/12 H:3 | Tottenham 1-5 M. City | Maç Sonucu | 28 Ağustos | SporMax

Cevap: EPL 11/12 H:3 | Tottenham 0-2 M. City | Devre Arası | 28 Ağustos | SporMax

Size şu kadarını söyleyeyim, City'nin kaderi Chelsea'nin elinde. Chelsea performansını arttırırsa 4., şu anki düzeyde oynarlarsa 3. olur City.

Cevap: EPL 11/12 H:3 | Tottenham 0-2 M. City | Devre Arası | 28 Ağustos | SporMax

tek maç değil hocam bu sene müthiş oynuyorlar

hazırlık maçları dahil bir çok maçlarını izledim süper ötesi oynuyorlar

hele silva ve toure çok iyi nasride onlara ayak uydurursa çok enteresan şeyler yaparlar bu sene

Barça'ya rakip olabilirler bence.

Cevap: EPL 11/12 H:3 | Tottenham 0-2 M. City | İlk Yarı | 28 Ağustos | SporMax

İyi bir takım yaratmadı iyi bir takımı yaratan sadece para. Mancini embesil bir teknik direktördür

parayla sadece iyi bir kadro yaratabilirsin önemli olan o kadrodan iyi bir takım çıkarmak bende sevmezdim ama çıkarmış belli

Bence tam anlamıyla harika. Unitedden daha iyiler bile bence. Chelsea falan hikaye yardırcak adam yok büyük maç zor kazanır chelsea

Nasri bu performansla devam ederse 2. olabilirler.

Chelsea falan City'nin yanına yaklaşamaz beyler bırakın lamı cimiyi.

bu City en kötü 3. olur...

Redknapp Huddlestone u aldı oyuna sonunda...

Dzeko citynin en onemli adamı şuan.Diger butun oyuncularının yerini doldururlar ama dzekonun alternatifi yok.

Cevap: EPL 11/12 H:3 | Tottenham 0-2 M. City | 2.Yarı | 28 Ağustos | SporMax

Man City sampiyon olacak bu sene.

M.City M.United Liverpool Chelsea diye devam eder bence.

Bencede çıkarmış.

Tevez olsa 5 olmuştu maç.

Ben 3 olmuş 5 olmuşmu dedim.Olay sırf gol degil.Dzekonun takım oyununada cok artısı var.Tevezin yerini aguero doldurabilir.Ama Dzeko tarzı bi adamı varmı citynin? Yok.

Liverpool ozellikle Suaraz'in katkilariyla yukselise gecti, fakat United, Chelsea, City seviyesinde degiller.

Geri
Üst Alt