EPL 13/14 H:24 | Man City 0-1 Chelsea | MS | 3 Şubat

chelsea tecavüz ediyor

zabaleta, negredo, dzeko... bunlar para babasi city'de oynayacak adamlar degil

bu kadar paran varsa, gidip falcao, ibrahimovic gibi adamlari alacaksin

Mourinho´nun en büyük artisi defansif anlayisi. Adam istedi mi kitliyor rakibini. Bir sekilde de gol atiyor.

Gole bakarsak, karambol, sut, gol. Organize bir atak filan degildi. Ha bide Hazard´in hazirladigi, Eto´o´nun kacirdigi gol.

Defansif anlayisi cok saglam ve iyi mücadele ediyorlar orta sahada. Hazard da farki yaratiyor.

Isimiz zor

Aslında bu maç tam olarak ölçü değil City için. Nasri, Aguero, Fernandinho yok. O akışı, verimliliği sağlayan temel taşlar yok yani. Rakipte Chelsea olunca olacağı buydu.

sevmiyorum gelenegi olmayan takimlari, para babalari geldi hooooop chelsea de, city de kafaya oynuyor. Para babalari paralarini cekene kadar bkz. malaga.

Futbol hayatını bitirsin demedik hacım,1 ay olmasın kafi :)

Biraz dinlenmiş olur o da çok yorulmuştur bu kadar sık maç takviminden :D

Olsun ya pek hos gelmiyor kulagimiza.

Bir insanin sagligi herseyden önemlidir, yemisim futbolu.

Sneijder in sagligi digerlerinden daha önemli o ayri tabi.

chelsea de david luiz ve hazard cok fark yaratiyor

eto'o da cin gibi geziyor ortalikta

cok zor rakip yahu :(

sevmiyorum gelenegi olmayan takimlari, para babalari geldi hooooop chelsea de, city de kafaya oynuyor. Para babalari paralarini cekene kadar bkz. malaga.

Anladım ama bende tam tersine yeni piyasaya çıkan takımların futbola renk kattığını düşünüyorum. Hep ayni takımların topta olmasın sevmiyorum ben. City, PSG, Monacı bunlar renk katıyor. Mesela City, United çekişmesi hoşuna gitmiyor muydu son 2-3 senede? Hep ayni monoton çekişmelerden iyidir becne.

Mou'nun defansif anlayisi iyi diyonuz da Mancini bundan daha az defansif oynatirken yemediği laf kalmiyodu. PAS

N5

Anladım ama bende tam tersine yeni piyasaya çıkan takımların futbola renk kattığını düşünüyorum. Hep ayni takımların topta olmasın sevmiyorum ben. City, PSG, Monacı bunlar renk katıyor. Mesela City, United çekişmesi hoşuna gitmiyor muydu son 2-3 senede? Hep ayni monoton çekişmelerden iyidir becne.

problem, sen de ben de bu takimlarin para babalari cekilirse, bu takimlarin küme düsecegini biliyoruz, yani sirf maddi kaynaktan dolayi iyiler, ne bi gelenek, ne bi kültür ne de dogru düzgün bi camialari var. Malaga daha gecen sene SL'de yari finalin kapisindan dönerken, simdi amkarbat'i kiraliyor ve küme düsmeme mücadelesi veriyor.

Vallah ben Liverpool ManU cekismesinden daha cok keyif alirim. City kim la :asd: manchester belediye :asd:

Mourinho'nun kulübünün tek zayif noktasi, rakip kitlenirse kendileri oyun yapmalari.

Biz onu yapmaliyiz; 10 adamla defans ve top alinca birden hücuma çikmak.

Yoksa Hazard ve Oscar gibiler bizi çig çig yerler.

müthis oynuyor ya...

valla ne salih, ne eboue, ne de veysel tutabilir bunu

o kanada iki kisi lazim mutlaka eboue+salih/veysel

bu chelsea bizi feci harcar gencler

Yalnız ondan önce Mou var. Takımları çok çok iyi analiz ediyor ve kontra oyun planını sahaya müthiş yansıtıyor. Tabii bunlar bilinmeyen şeyler değil.. :)

Bakalım Mancini ne yapacak, ben o kadar da umutsuz değilim. Sadece şu an için Hazard resmen uçuyor diyebiliriz. :)

Geri
Üst Alt