EPL 13/14 H:24 | Man City 0-1 Chelsea | MS | 3 Şubat

içerde dışarda rakip tanımayan PL in en formda takımı city orta sahayı geçemiyor bu ne

problem, sen de ben de bu takimlarin para babalari cekilirse, bu takimlarin küme düsecegini biliyoruz, yani sirf maddi kaynaktan dolayi iyiler, ne bi gelenek, ne bi kültür ne de dogru düzgün bi camialari var. Malaga daha gecen sene SL'de yari finalin kapisindan dönerken, simdi amkarbat'i kiraliyor ve küme düsmeme mücadelesi veriyor.

Vallah ben Liverpool ManU cekismesinden daha cok keyif alirim. City kim la :asd: manchester belediye :asd:

Senin de haklı olduğun noktalar var da City o kadar da küçümsenecek bir takım değil. Mesela Abramovich Chelsea'yi satın almadan önce Chelsea'nin City'den iyi bir tarihi yoktu. Ama Abramovich futbol dünyasına Chelsea gibi sempatik bir takım kazandırdı işte. Şimdi ayni şey City için söz konusu. Açığım ben böyle yeni takımlara. Sevdiğim oyuncuları da bulundurması itibariyle sempati duyuyorum. Ama sende haklısın kendine göre. Bakış açısı kişiden kişiye değişir.

asil chelsea macinda burak'a ihtiyacimiz olacak

topu kaptigimiz an melo, sneijder, selcuk ona uzun top atmali

ah keske bruma da olsaydi, tam ihtiyacimiz olan oyuncuydu chelsea macinda

en cok ona güveniyordum o mac icin

Senin de haklı olduğun noktalar var da City o kadar da küçümsenecek bir takım değil. Mesela Abramovich Chelsea'yi satın almadan önce Chelsea'nin City'den iyi bir tarihi yoktu. Ama Abramovich futbol dünyasına Chelsea gibi sempatik bir takım kazandırdı işte. Şimdi ayni şey City için söz konusu. Açığım ben böyle yeni takımlara. Sevdiğim oyuncuları da bulundurması itibariyle sempati duyuyorum. Ama sende haklısın kendine göre. Bakış açısı kişiden kişiye değişir.

zevkler ve renkler tartisilmaz.

Yalnız ondan önce Mou var. Takımları çok çok iyi analiz ediyor ve kontra oyun planını sahaya müthiş yansıtıyor. Tabii bunlar bilinmeyen şeyler değil.. :)

Bakalım Mancini ne yapacak, ben o kadar da umutsuz değilim. Sadece şu an için Hazard resmen uçuyor diyebiliriz. :)

sampiyonlugun yolu mou'dan geciyor diyebiliriz :)

Drogba bu haliyle pek cazip gelmiyor bana açıkçası.Seneye devam edilmemeli.İlk geldiği sezon gibi değil oyunu.

mac seciyor. mac secmese inan daha iyisini almaya imkanimiz yetmez zaten. adam klas ya klas. dzeko drogba karsisinda cok düz kaliyor. drogba gibi sana mac kazandiramaz.

Geri
Üst Alt