EPL 13/14 H:37 | Crystal Palace 3-3 Liverpool | MS | 5 Mayıs

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

Up5n96b.png

642.png
t0DAUwn.png
VMyDQhm.png

EPL 13/14 Sezonu 37. Hafta

Crystal Palace - Liverpool

5 Mayıs

22.00

Sansina küs Liverpool.

Liverpool 9-0 kazanıp averajları eşitlesin. Şike mike diyen olursa 8-0'lık Beşiktaş maçını referans gösterir..

Liverpool 9-0 kazanıp averajları eşitlesin. Şike mike diyen olursa 8-0'lık Beşiktaş maçını referans gösterir..

Kazansa bile City fazladan 1 maç daha oynayacağı için her türlü çok avantajlı. Liverpool kalan 2 maçında 16 gol atsa bile şampiyon olacağının garantisi yok.

Liverpool verdi şampiyonluğu :(

Bitti çok büyük hata yaptılar 3-0 öne geçtikleri maç üstelik. Benim Liverpool ile ilgili yorumum şampiyon olacaklardır ancak sürekli bu sıralamalarda olmaları lazım bir varlar bir yoklar.

Maçı izledim son 10 dakika Palace çok baskı kurdu 4.düde atabilirdi ama son dakkada liverpool boş kale kaçırdı

Artık şampiyon City.Hayırlı olsun City'e .

manchester-city-champion.jpg

City sampiyon oldu, Liverpool haketmedi malesef, boyle farkli one gec habire tak tik gol ye, ilk defa olmadi bu sezon..

Ulan yuh, 79.dakikaya 3-0 önde girip böyle bitirmek büyük başarı. Reziller.

City şampiyon.

Maçı izlemedim, livescore'dan takip ediyorum. 0-3'den sonra fazla atmasınlar bari de avaraj sıkıntıya girmesin diye düşündüm. Maçın sonuna kadar açmayı unuttum, sonunda açtğımda 9 dakikada 3 gol yemişler. :D Liverpool'un neden şampiyon olamayacağının özetidir bu gece.

Iyi goturduler yine bence, Liverpool icin basarili bir sezon oldu. Kadrolari iyi degil bana gore.

Geri
Üst Alt