EPL 13/14 H:37 | Crystal Palace 3-3 Liverpool | MS | 5 Mayıs

Şuan ki kadrolarından bahsediyorum ki Chelsea ve City yanında yine mütevazi sayılır.Hatta Tottenham kadar da para harcamadılar.

Bence harca'ya'madilar :D Ama kısıtlı kadroyla buraya kadar gelmeleri büyük basari tabi ancak Liverpool'un şampiyonluk ihtimali ortaya çıktığından beri kalite farkından dolayı tokezleyeceklerinden neredeyse emindim.

N5

Sene basinda City sampiyon olacak demistim ki Aguero'nun vs sakat oldugu donem olmasa acik ara olabilirlerdi ama Liverpool bu kadar atak yapinca gonlum onlardan yanaydi. 12 maclik seri onlari bu noktaya getirdi ama son anlari oynayamadilar, tecrube eksikligi diyelim de cok yazik oldugu asikar.

$

Gerardın öyküsü de fatih terime benziyor şimdilik. Fatih terimde 12 yıl boyunca orta saha, bazen defans oynadığı, yıllarca kaptanlığını yaptığı galatasarayda hiç şampiyonluk yaşayamadı. Takımın en önemli futbolcusuydu yıllarca. ama futbolu bıraktığından bir sene sonra takım şampiyon oldu. daha sonra hoca olduğu galatasarayda 6 şampiyonluk gördü. Gerard da 14-15 yıldır liverpolda oynuyor, orta saha ve defans oynadı takımın yıldızı ve kaptanıydı. oda kariyerinde hiç şampiyonluk göremeyecek sanırım. 1-2 seneye futbolu bırakır ve o bıraktığı gibi liverpolda şampiyon olur. gerard, hoca olursa ki bence çok başarılı bir teknik adam olur, aynı fatih terimin başarılıarını gerçekleştirebilir.

Şuan ki kadrolarından bahsediyorum ki Chelsea ve City yanında yine mütevazi sayılır.Hatta Tottenham kadar da para harcamadılar.

:asd::asd::asd::asd::asd:

Mignolet,Suarez,Sakho,Toure,Cissokho,Coutinho,Sturridge vs vs. Bu adamların kaça geldiğini biliyor musun L'poola.Chelsea'dan falan daha fazla para harcıyorlardır transfere.

2 yıl önce son maçın son dakikasına iddiasız ve vasat bir takım olan QPR'a karşı 2-1 geride girip 100 yılda 1 görülecek bir mucizeyle kazanan bir Manchester City kalan 2 maçından 1 tanesini kaybederse de çok şaşırmam. Kaldı ki 2 sene önceki kadroları daha iyiydi bence ve iç sahadaki maçların hepsini ezerek kazanıyorlardı. Şimdi genelde zorlanarak kazanıyorlar. Ayrıca Aston Villa ve West Ham QPR'dan daha güçlü takımlar. Liverpool ne yapıp edip Newcastle'ı yensin ve beklemeye koyulsun. Çıkmayan candan ümit kesilmez. Manchester City hata yapmayacak kadar köklü bir kulüp değil..

Puanlar eşit olsa emrah senin gibi düşünebilirdim ama iki haftada yaptımız mallıklar şampiyonluğu aldı götürdü maalesef

2 yıl önce son maçın son dakikasına iddiasız ve vasat bir takım olan QPR'a karşı 2-1 geride girip 100 yılda 1 görülecek bir mucizeyle kazanan bir Manchester City kalan 2 maçından 1 tanesini kaybederse de çok şaşırmam. Kaldı ki 2 sene önceki kadroları daha iyiydi bence ve iç sahadaki maçların hepsini ezerek kazanıyorlardı. Şimdi genelde zorlanarak kazanıyorlar. Ayrıca Aston Villa ve West Ham QPR'dan daha güçlü takımlar. Liverpool ne yapıp edip Newcastle'ı yensin ve beklemeye koyulsun. Çıkmayan candan ümit kesilmez. Manchester City hata yapmayacak kadar köklü bir kulüp değil..

You'll never win again. Ahahaha. Boldladığım kısım sarhoşken mi yazıldı. 2 sene önce ki olayları analiz edip şampiyonu mu belirliyoruz. Adamların bu sene kendi evlerinde ki efsane performansı falan senin bu analizinde pek yer bulamamış.

Futbolda herşey olur. Belki City kalan 2 maçında evinde fark yer ama bunun açıklaması "2 sene önce zar zor kazandılar son maçı. Hem 2 sene önce ki qpr bu seneki aston'dan kötü takımdı." olamaz. Olursa komik olur. Şu anda sahasında geleni geçeni tokatlayan City'nin son 2final maçında puan kaybetmesini ummaktan ziyade hayat küsmüş, genç oyuncuların fazlalığından duygusallığa teslim olması muhtemel Live'nin 3.lüğe gerilemesi daha muhtemel.

City sürekli sakatlık yaşayan Agüero, Fernandinho ve Toure'ye rağmen şampiyo olmuştur. Liverpool'da bu sakatlıklar sayesinde az buçuk şampiyonluk heyecanı yaşamıştır.

liverpool gariban takim cok fazla para harcamiyorlar diyenler ciddimi carrolle verilen paralar fln nedir

baslarinda amerikanlar var tonla para asisi yapiyorlar butceye

liverpool gariban takim cok fazla para harcamiyorlar diyenler ciddimi carrolle verilen paralar fln nedir

baslarinda amerikanlar var tonla para asisi yapiyorlar butceye

Benimde en çok sinir olduğum o. Futbol romantikleri sanki Hull City şampiyonluğa gidiyormuş gibi tavır takınıyorlar.

3-0 dan 3-3 yaptıran bir takım şampionluğu hak etmiyor.

Rakip city manu olsa neyse.

You'll never win again. Ahahaha. Boldladığım kısım sarhoşken mi yazıldı. 2 sene önce ki olayları analiz edip şampiyonu mu belirliyoruz. Adamların bu sene kendi evlerinde ki efsane performansı falan senin bu analizinde pek yer bulamamış.

Futbolda herşey olur. Belki City kalan 2 maçında evinde fark yer ama bunun açıklaması "2 sene önce zar zor kazandılar son maçı. Hem 2 sene önce ki qpr bu seneki aston'dan kötü takımdı." olamaz. Olursa komik olur. Şu anda sahasında geleni geçeni tokatlayan City'nin son 2final maçında puan kaybetmesini ummaktan ziyade hayat küsmüş, genç oyuncuların fazlalığından duygusallığa teslim olması muhtemel Live'nin 3.lüğe gerilemesi daha muhtemel.

City sürekli sakatlık yaşayan Agüero, Fernandinho ve Toure'ye rağmen şampiyo olmuştur. Liverpool'da bu sakatlıklar sayesinde az buçuk şampiyonluk heyecanı yaşamıştır.

Şampiyonluk ihtimalinin çok az olduğunu kabul ediyorum ama bu ligde maçlar tamamlanmadan kesin konuşmak doğru değil. 2 sene öncesini örnek verdim çünkü o gün mucize bir şekilde şampiyon olmuşlardı. Yani aslında şampiyonluğu kaybetmeleri mucize görünen bir maçta üstelik de 1-0 öne geçmelerine rağmen son dakikadaki 2 golle çevirebildiler. Bana göre o City bu City'den daha güçlüydü. Çünkü Aguero daha fit durumdaydı, Tevez ve Balotelli gibi 2 süper forvetleri daha vardı. Dzeko bu sezona göre o sezon daha iyiydi falan filan.

Şimdi bu efsane iç saha performansı demişsin ama 2 sene önce evinde hiç kaybetmemiş sadece 1 kez berabere kalmış bir City vardı. Oysa bu sezon iç sahada Chelsea'ye yenildiler. 2 hafta önce de son sıradaki Sunderland'le son dakika gol atarak berabere kalabildiler. Bu yüzden Aston Villa ve West Ham'dan birine kaybetmeleri çok büyük sürpriz olmaz diyorum.

Aston Villa 3-2 Manchester City

Aston Villa 1-0 Chelsea

Liverpool 2-2 Aston Villa

Arsenal 1-3 Aston Villa

Chelsea 0-0 West Ham

gibi bu sezona ait sürpriz Aston Villa ve West Ham sonuçları var. Ayrıca bu sezon M.City West Ham'a 3 maçta 12 gol atmış. Kupada 6-0 yenmiş. Bunun bir reaksiyonu olabilir. Futbol bu. Sonuç olarak Manchester City iki maça da 1,05'lik iddaa oranlarıyla çıkacaktır ve 2 maçı da farklı skorlarla kazanabilir. Ama ben Liverpool'un şampiyon olmasını temenni ediyorum. Zor ama imkansız değil..

Man. City şampiyon ya, buradan daha vermezler.

Yenilecek gibi geliyor bana maçların birinde. :D

Şampiyonluk ihtimalinin çok az olduğunu kabul ediyorum ama bu ligde maçlar tamamlanmadan kesin konuşmak doğru değil. 2 sene öncesini örnek verdim çünkü o gün mucize bir şekilde şampiyon olmuşlardı. Yani aslında şampiyonluğu kaybetmeleri mucize görünen bir maçta üstelik de 1-0 öne geçmelerine rağmen son dakikadaki 2 golle çevirebildiler. Bana göre o City bu City'den daha güçlüydü. Çünkü Aguero daha fit durumdaydı, Tevez ve Balotelli gibi 2 süper forvetleri daha vardı. Dzeko bu sezona göre o sezon daha iyiydi falan filan.

Şimdi bu efsane iç saha performansı demişsin ama 2 sene önce evinde hiç kaybetmemiş sadece 1 kez berabere kalmış bir City vardı. Oysa bu sezon iç sahada Chelsea'ye yenildiler. 2 hafta önce de son sıradaki Sunderland'le son dakika gol atarak berabere kalabildiler. Bu yüzden Aston Villa ve West Ham'dan birine kaybetmeleri çok büyük sürpriz olmaz diyorum.

Aston Villa 3-2 Manchester City

Aston Villa 1-0 Chelsea

Liverpool 2-2 Aston Villa

Arsenal 1-3 Aston Villa

Chelsea 0-0 West Ham

gibi bu sezona ait sürpriz Aston Villa ve West Ham sonuçları var. Ayrıca bu sezon M.City West Ham'a 3 maçta 12 gol atmış. Kupada 6-0 yenmiş. Bunun bir reaksiyonu olabilir. Futbol bu. Sonuç olarak Manchester City iki maça da 1,05'lik iddaa oranlarıyla çıkacaktır ve 2 maçı da farklı skorlarla kazanabilir. Ama ben Liverpool'un şampiyon olmasını temenni ediyorum. Zor ama imkansız değil..

Verdiğin bazı örnekler fazla kendi çıkarı doğrultusunda düşünülmüş ve biraz alakasız olsa da son düdük çalana kadar Liverpool için umutlar devam edecektir tabi. Premier League'de her takımın her takımı yenme potansiyeli kesinlikle var. Ama benim düşünceme göre City'i yenecek veya puan alacak bir takım varsa o da Aston Villa'dır. Liverpool'lu olsam West Ham'dan değilde Aston Villa'dan umutlanırdım. Senin de yazdığın gibi büyüklere karşı başarılı maçlar çıkardılar ve kağıt üzerinde çok kaliteli oyuncuları var. O oyuncu topluluğu bir arada iyi oynadığı zaman çok iyi maçlar çıkarabiliyorlar. Sonuçta bu bir oyun ve biraz da denk getirme meselesi. Neler olacağını göreceğiz.

Geri
Üst Alt