Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
West Ham menajeri Sam Allardyce: "City'nin partisini bozup Gerrard'a şampiyonluk armağan edebiliriz. O'nu şampiyon olarak görmek isterim."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir tarihi olmayan, dandik bir arap takımının şampiyon olması EPL'nin utancıdır diyecek birşey yok.
Crystal Palace'da bol bol kına yakar artık.
Hiç bir tarihi olmayan, dandik bir arap takımının şampiyon olması EPL'nin utancıdır diyecek birşey yok.
Hiçbir tarihi yok denemez ama son dönemde sadece para ile bir takım oldular.
Liverpool'a göre tarihleri yok denecek kadar az.
West Ham menajeri Sam Allardyce: "City'nin partisini bozup Gerrard'a şampiyonluk armağan edebiliriz. O'nu şampiyon olarak görmek isterim."
2 sene önce de ayni şeyleri yazıyordun. Hiç değişmiyorsun be Sayko.![]()
Evet çünkü tarih değişmez, Manchester City her zaman ezik ve EPL'de ilk 3 kulüp içerisine hiç bir zaman giremeyecek bir kulüptür.
City'nin Fernandinho disinda aldigi oyuncular bekleneni veremedi ancak yine de sampiyon oldular diyebiliriz.
Seneye en önemli is bir stoper ve bir kanat oyuncusu almak olacaktir. Dzeko'yu da gönderecekler gibi duruyor, bir de forvet gerisi gayet iyi.
@Mehmet Çelik ne dersin bilemiyorum![]()
İnsanların anlaması gereken bazı noktalar var. Ben hiçbir zaman City diğerlerinden büyük veya üstün bir kulüp demedim. Ortada böyle birşey yok zaten. Ama kendilerine geçmişten gelen bir sempatim var ve satın alındıkları an bu projeye destek vermeye başladım. Birazda şehrin mavi tarafı gülsün, yıllarca hep ezildiler diye düşünüyor insan. Belki ilk zamanlar doğru düzgün bir planlama yoktu ve Arap kafasına göre parayı basıp sürüyle adam alıyordu. Ama özellikle son 3 sezonda iş profesyonellere bırakıldı ve kulüp müthiş kurumsal bir düzen içinde yönetiliyor. Yapılan mantıklı transferlerden de anlayabilirsiniz. City profesyonel ellerde. Devam eden altyapı ve tesis projelerini görürseniz biraz da olsa hak vereceksiniz zaten. City, PSG gibi plansız ve gündelik bir gidişat izlemiyor.