EPL 13/14 H:38 | Man City 2-0 West Ham | MS | Şampiyon Manchester City

West Ham menajeri Sam Allardyce: "City'nin partisini bozup Gerrard'a şampiyonluk armağan edebiliriz. O'nu şampiyon olarak görmek isterim."

Hiç bir tarihi olmayan, dandik bir arap takımının şampiyon olması EPL'nin utancıdır diyecek birşey yok.

Crystal Palace
'da bol bol kına yakar artık.

Maçı ManCity eze eze alır .

İnşallah seneye CL gruplarında Liverpool ile eşleşiriz .

Hiç bir tarihi olmayan, dandik bir arap takımının şampiyon olması EPL'nin utancıdır diyecek birşey yok.

Crystal Palace'da bol bol kına yakar artık.

Crystal'ı yenseydi nolacaktı ki ? Epl için 9 dk.da 3 gol yiyen amatör bir takımın şampiyon olmasından daha utanç verici değil arap sermayesiyle şampiyon olmak. Velev ki yemedi. Beraberliğin yettiği bir maçta deliler gibi saldırırken "efsane"nin yerlerde sürünerek topu kaybedebileceği amatörlükte bir takımın şampiyon olması da daha utanç verici.

West Ham maçında kaza olmazsa hakeden takım şampiyonluğu alacak inşallah. Kaza olursa da West Ham'a kına yakarsınız artık demeyiz.

Ben City'e Silva'yı, Toure'yi, Agüero'yu aynı takımda izlettiği için minettarım. Keşke Liverpool'da 'mütevazı' bütçesiyle 50 milyona andy carrol yerine agüero'yu, maxi rodriguez yerine silva'yı, aqulliani yerine Toure'yi alacak kadar düzgün transfer yapabilse. Amerikalılar Araplar kadar anlamıyor demek ki.

Evet çünkü tarih değişmez, Manchester City her zaman ezik ve EPL'de ilk 3 kulüp içerisine hiç bir zaman giremeyecek bir kulüptür.

Bunu gelecek senelerde göreceğiz. Peki senin ilk 3 kulüpten kastın nedir? Arsenal, Liverpool ve United mı? Chelsea'nin sahibi paralı olduğu için onu da istemiyorsundur.

Bana göre zaten hep büyük ve güclü takimlar ayrilir.

Kadro gücü her yil degisebilir. Bir arap parayi basip yildizlar getirebilir ama böyle büyük takim olunmaz bence.

Mesela Fb ve Gs arasinda kadro gücü her zaman degisir ama büyüklük hep Gs'dedir.

İnsanların anlaması gereken bazı noktalar var. Ben hiçbir zaman City diğerlerinden büyük veya üstün bir kulüp demedim. Ortada böyle birşey yok zaten. Ama kendilerine geçmişten gelen bir sempatim var ve satın alındıkları an bu projeye destek vermeye başladım. Birazda şehrin mavi tarafı gülsün, yıllarca hep ezildiler diye düşünüyor insan. Belki ilk zamanlar doğru düzgün bir planlama yoktu ve Arap kafasına göre parayı basıp sürüyle adam alıyordu. Ama özellikle son 3 sezonda iş profesyonellere bırakıldı ve kulüp müthiş kurumsal bir düzen içinde yönetiliyor. Yapılan mantıklı transferlerden de anlayabilirsiniz. City profesyonel ellerde. Devam eden altyapı ve tesis projelerini görürseniz biraz da olsa hak vereceksiniz zaten. City, PSG gibi plansız ve gündelik bir gidişat izlemiyor.

Liverpool'un sonu da Leeds gibi olurda inşallah championshipten biz 3. büyüğüz derler.

City'nin Fernandinho disinda aldigi oyuncular bekleneni veremedi ancak yine de sampiyon oldular diyebiliriz.

Seneye en önemli is bir stoper ve bir kanat oyuncusu almak olacaktir. Dzeko'yu da gönderecekler gibi duruyor, bir de forvet gerisi gayet iyi.

@Mehmet Çelik ne dersin bilemiyorum :D

Jovetic hariç hepsi faideliydi ki Jovetic de sakatlık yaşadı.

Demichelis zaman zaman malliklar yapmış olabilir ama çok iyi bi stoper özellikle Kompany için müthiş partner.

Negredo zaten iyi sezon sonuna doğru formu düşmesi abartılacak bi husus değil, İspanya'dan İngiltere'ye gelen çoğu oyuncuda oluyor bu, tempo zorluyor.

Navas çok iyi bence tek handikapi bitiricilik konusundaki eksiği, çok gol de aramıyor zaten. Ama müthiş asistleri var ozellikle her ortasi etkili neredeyse ve çalışkanlığı super, Zaba ile de çok uyumlular.

N5

İnsanların anlaması gereken bazı noktalar var. Ben hiçbir zaman City diğerlerinden büyük veya üstün bir kulüp demedim. Ortada böyle birşey yok zaten. Ama kendilerine geçmişten gelen bir sempatim var ve satın alındıkları an bu projeye destek vermeye başladım. Birazda şehrin mavi tarafı gülsün, yıllarca hep ezildiler diye düşünüyor insan. Belki ilk zamanlar doğru düzgün bir planlama yoktu ve Arap kafasına göre parayı basıp sürüyle adam alıyordu. Ama özellikle son 3 sezonda iş profesyonellere bırakıldı ve kulüp müthiş kurumsal bir düzen içinde yönetiliyor. Yapılan mantıklı transferlerden de anlayabilirsiniz. City profesyonel ellerde. Devam eden altyapı ve tesis projelerini görürseniz biraz da olsa hak vereceksiniz zaten. City, PSG gibi plansız ve gündelik bir gidişat izlemiyor.

Valla ben bu sene sempati duymaya başladım. O da sene başında denemelerim sonunda Fifa'da ki takımım olarak City'i seçmemle başladı. Sürekli oynadığım arkadaşta Liverpool'u alıyordu. 2-3 senelik bir Liverpool sempatisi var onunda. Bu sene de şansımıza şampiyonlukta bu 2 takım kapıştı. Neyse.

Benim sinir olduğum nokta her sene liglerde çıkış yapan süpriz takımsporlular. 2 sene önce herkes doğma büyüme Montpellierliydi. (Bu sene 1. psg 2. monaco olunca fena sevindim.) Geçen sene herkes Borussia Dortmundluydu. Bu sene herkes Atletico ve Liverpool fanı oldu çıktı. Seneye Napoli koşar liderliğe herkes sokakta napoli bayrakları sallamaya başlar.

Mesela bu sene biri Atletico'yu neden destekler ki. Ligde. 2 maçını izliyim dedim yemin ediyorum bayılıyordum. 1-0 1-0 götürmeye çalışıyorlar. 2 rakibinden de 100 kat kötü bir futbol izletiyorlar. Ama ben Real Bale'e 100 milyon m verdi diye atleticoyu mu destekleyecem. Live hadi bir miktar daha iyi. Güzel futbol oynuyorlar ama aynı zamanda aşırı amatörler. 99 gol atıp 50 gol yemek ne demek. Her maçını izlemedim ama 5-6 maçını izledim. Halısaha maçı gibi iki kalede de her dakika pozisyon.

Geri
Üst Alt