EPL 16/17 H:9 | Chelsea 4-0 Manchester United | M.S | 23 Ekim

Yaw cidden ilginc birisin Hakan bey. Kufurleri sana mi ettim? Yonetime , futbolculara kufur ettim sen niye ustune aliniyorsun.

Yaw biri bizim aramizdaki tum yorumlar okusunda soylesin ben sana ne demisim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne meraklisiniz herseyi kisisele cevirmekte?

Ben fikir sorgulayip paylasiyorum. Sen simdi o yazdigimdan yine kisisel birseye cevap vermissin. Ama asil konu senin kötü ve iyi futbol hakkinda paylastigin fikir ve mantik. Orda celiskiyi yazdim simdi 3. kez, ama buna mantikli bir aciklama göremiyorum veya bulamiyorsun.

'Ya aslinda haklisin, abartmisim' diyecegine 'Yavvv tartisma cikariyorsun yavvv' diyip duruyorsunuz. Bu mu seviye?

Neyse ben cidden anladim, fazla yazmaya gerek yok. Bu tip seylere fazla zaman harcamak istemiyorum. Forumda ne yazik ki seviyeli argümanli tartisacak cok az üye var, keske onlar daha aktif olsa.

Zamanında piyasa değerinde misli misli az oyuncu grubu ile avrupada ilk sıraya kadar yükselen takım olduk. Her şey pahalı oyuncu ile pahalı oyuncu ile kurulmuş takımlara kafa tuta bilirsin olayı yok futbolda.
Uzun vaadede takım iskeletini kırarsın çıkıp reali de kafa tutarsın bayerna da. Takır takır işleyen takım her takıma kafa tutar. Atl. Madrid yeni nesil futbolda en büyük örnek son yıllarda.

Bir elin nesi var iki elin sesi var...

Gercek anlamda takim oldugun zaman aradaki kalite farkini azaltiyorsun. Iste onun icin elin ukrayna takimlarini yenemiyor takimlarimiz adamlar sistematik oynuyorlar

Son düzenleme:
Siz cevap bulamayinca tartisma cikariyorsun diyorsunuz yazdigim gibi. Forumda tartisma olmayacaksa forum niye var o halde.

Ben onun yazdigi üzerine Terim döneminden beri nasil futbol oynamadik oluyor sorusu sordum. Bu tartisma oluyorsa gecmis olsun sizlere. Biraz algilama konusunda sIkIntI var cogu kiside.

Tartisma veya kavgalik birsey yazmadim oraya.

Sana futbolu öğretmek için çok çabaladım ben zamanında ama sende o öğrenme azmini göremediğim için vazgeçtim ben sana cevap vermekle uğraşamam, sıkılmadan aynı şeyleri tekrarlamak isteyenler varsa devam etsin senin "über" futbol görüşünü tartışmaya. O yüzden benim için sana cevap verecek bir konu yok ama her konunun istisnasız her konunun altında sen biriyle tartışıyorsun. Tartıştığın kişi her seferinde değişiyor ama her tartışmanın içindesin. Bende bunu sordum sadece her zaman ki gibi 1 ton laf söyleme çabana gerek yoktu

Ben fikir sorgulayip paylasiyorum. Sen simdi o yazdigimdan yine kisisel birseye cevap vermissin. Ama asil konu senin kötü ve iyi futbol hakkinda paylastigin fikir ve mantik. Orda celiskiyi yazdim simdi 3. kez, ama buna mantikli bir aciklama göremiyorum veya bulamiyorsun.

'Ya aslinda haklisin, abartmisim' diyecegine 'Yavvv tartisma cikariyorsun yavvv' diyip duruyorsunuz. Bu mu seviye?

Neyse ben cidden anladim, fazla yazmaya gerek yok. Bu tip seylere fazla zaman harcamak istemiyorum. Forumda ne yazik ki seviyeli argümanli tartisacak cok az üye var, keske onlar daha aktif olsa.

Ya da sen daha az aktif olsan

Neyse hocam sen rahat ol biraz soluklan. Cok stres yapiyorsun Pazar Pazar. Keyfini cikar

Bu kadar stres iyi degil

Bir elin nesi var iki elin sesi var...

Gercek anlamda takim oldugun zaman aradaki kalite farkini azaltiyorsun. Iste onun elin ukrayna takimlarini yenemiyor takimlarimiz adamlar sistematik oynuyorlar

Onu geçte aklıma başka bir örnek geldi şimdi.
Şampiyonlar liginde son iki yıldır birden ortaya çıkan br Bulgar takımı var. Ludogravats mı nedir.
Adamların kadrosuna bak bide kafa tuttukları takımlara. Tamam büyük hedeflere yetmiyor ama resmen kafa tutuyorlar ve ezilmiyor herifler.

Sana futbolu öğretmek için çok çabaladım ben zamanında ama sende o öğrenme azmini göremediğim için vazgeçtim ben sana cevap vermekle uğraşamam, sıkılmadan aynı şeyleri tekrarlamak isteyenler varsa devam etsin senin "über" futbol görüşünü tartışmaya. O yüzden benim için sana cevap verecek bir konu yok ama her konunun istisnasız her konunun altında sen biriyle tartışıyorsun. Tartıştığın kişi her seferinde değişiyor ama her tartışmanın içindesin. Bende bunu sordum sadece her zaman ki gibi 1 ton laf söyleme çabana gerek yoktu
Senin kimseye birsey ögretmene gerek yok. Ben o mesajimla da kimseye futbol ögretmeye calismadim simdi. Fikir üstüne cevap yazdim.

Her tartismanin icinde olmak kötü birsey degildir. Siz tartisma olayindan kavga cikariyorsaniz sorun sende.

Burda konu futbolda degildi simdi, mantik hatasi veya bir celiskiydi. Sen gelip futbol ögretmekten bahsediyorsun. Ciddi sekilde önyargi denilir buna.

İbo ilk haftalarda çok gol kaçırıyordu ama nereye geldim ben böyle diyordur muhtemelen. Bütün boş koşuları boşa gitti.
Fellaini ve bugün oynamasa da Rooney gibi topçuların değil ManU'da EPL'de pek fazla işi kalmadı artık, el freni gibiler.
Mou'nun da katkısıyla ManU maçları oldukça keyifsiz.

Konu ile alakasız mesaj atmayalım lütfen.

Onu geçte aklıma başka bir örnek geldi şimdi.
Şampiyonlar liginde son iki yıldır birden ortaya çıkan br Bulgar takımı var. Ludogravats mı nedir.
Adamların kadrosuna bak bide kafa tuttukları takımlara. Tamam büyük hedeflere yetmiyor ama resmen kafa tutuyorlar ve ezilmiyor herifler.

Bizde boyle bir sistem oturtabilsek iyi isler yapacagiz avrupada ama iste ne hoca nede yonetim becerebiliyor

Ya da sen daha az aktif olsan
Ben daha az aktif olunca hala o seviyeli sekilde argümanli tartismalar olmayacak ve sorun cözülmeyecek benim acimdan. Yine yazilani anlamamakta israr etmissin birde birseyler ögretmeye calismissin sözde.

Simdi bunu yazdim diye tartisma cikarmis oluyorum :D Biraz mantikli yazin ozm laf sokmadan önce.

Mou su maci alsa tekrar sampiyonluk yarisina girecekti ah ah

Konuya dönecek olursak morinyoyu eski evinde pompaliyorlar.

Bizde boyle bir sistem oturtabilsek iyi isler yapacagiz avrupada ama iste ne hoca nede yonetim becerebiliyor

Kulüpte mali sorunlar oldukça yönetimler devamlı sorun yaşıyor. Kafaları mesailerini asıl olan systemlere alt yapılara tesislere harcayamiyorlar resmen yıllardır.
Kaos yönetim tarzı mevcut istem dışı olsada. Alt yapımız örnek seviye atlatacak projenin var aklında ama bütçen yetersiz kalıyor bir yerde. A takımında beklenilen başarı baskasi da önemli etken. Paran oraya ve borçlara gidiyor.
Organize planlama olmadan kulüp yapın bir ileriye iki geriye gitmeye mahkum.

Son düzenleme:
Senin kimseye birsey ögretmene gerek yok. Ben o mesajimla da kimseye futbol ögretmeye calismadim simdi. Fikir üstüne cevap yazdim.

Her tartismanin icinde olmak kötü birsey degildir. Siz tartisma olayindan kavga cikariyorsaniz sorun sende.

Burda konu futbolda degildi simdi, mantik hatasi veya bir celiskiydi. Sen gelip futbol ögretmekten bahsediyorsun. Ciddi sekilde önyargi denilir buna.

Takıntı diye basitleştirdiğimiz Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğuna işarettir. En önemli belirtilerinden biri de sürekli tartışmak ve tartışırken belki anlaşılamamıştır deyip aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak. Sende bunu çok görüyorum kendine dikkat et bence.

Ben daha az aktif olunca hala o seviyeli sekilde argümanli tartismalar olmayacak ve sorun cözülmeyecek benim acimdan. Yine yazilani anlamamakta israr etmissin birde birseyler ögretmeye calismissin sözde.

Simdi bunu yazdim diye tartisma cikarmis oluyorum :D Biraz mantikli yazin ozm laf sokmadan önce.

Takıntı diye basitleştirdiğimiz Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğuna işarettir. En önemli belirtilerinden biri de sürekli tartışmak ve tartışırken belki anlaşılamamıştır deyip aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak. Sende bunu çok görüyorum kendine dikkat et bence.

Yorumsuz :)

Hatirlatmak amaciyla tekrar yaziyorum cünkü o yazdigima hic evap verilmiyor.
Karsimda argümanli tartisman cok az sayida üye var. Daha cok yavvvvv yine mi tartisiyorsun deniliyor iste dedigim gibi.

Cevap verilse tekrar edilmeyecek. Fazla da uzatmiyorum, cevap alamadim Volkan'dan o konu hakkinda zaten.

Geri
Üst Alt