EPL 16/17 H:9 | Chelsea 4-0 Manchester United | M.S | 23 Ekim

Yine kendini hakli cikarmak icin güzel birsey yapmissin. Bundan bahsediyorum iste. Elma derken armut diyip dogru yazmis gibi davraniyorsun birde.

Ben 'keske fazla argüman kullanan kisiler daha cok aktif olsa seviyeli tartismalar, fikir paylasimlari icin' yaziyorum.. Senin cevabin ise 'ya da sen daha az aktif olsan'

Bu yazdiginin benim yazdigim ile 0 alakasi varken hala ilginc bir israr pesindesin.

Ama dogru, ben anlamiyorum :red:

Bu son mesaj idi bu konu hakkinda, tatmin oluyorsun sen haklisin dogru.

Manunun kadrolu hakemi penaltıyı yedi.

Yine kendini hakli cikarmak icin güzel birsey yapmissin. Bundan bahsediyorum iste. Elma derken armut diyip dogru yazmis gibi davraniyorsun birde.

Ben 'keske fazla argüman kullanan kisiler daha cok aktif olsa seviyeli tartismalar, fikir paylasimlari icin' yaziyorum.. Senin cevabin ise 'ya da sen daha az aktif olsan'

Bu yazdiginin benim yazdigim ile 0 alakasi varken hala ilginc bir israr pesindesin.

Ama dogru, ben anlamiyorum :red:

Bu son mesaj idi bu konu hakkinda, tatmin oluyorsun sen haklisin dogru.

Ben kendimi haklı çıkarmak için birşey yapmıyorum ki gözlemlerimi belirtiyorum sen zaten beni haklı çıkarıyorsun :hat:

Bailly kirmizi kart tan kurtuldu ama sakatlanarak yerini Rojo ya birakti.

işte bunu bekliyorduk be :D hazardddddddddddddddddddddddddddddddddd

İçinden geçiyor chelsea manunun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchester ne oynuyor bilen var mi? Oyun plani yok adamlarin , bunlar ilk 4 e bile giremez bu oyun ile.

Geri
Üst Alt