EPL 17/18 H:2 | Manchester City 1-1 Everton | MS | 21 Ağustos | S Sport

City 10 kişiylr daha iyi oynadı resmen. Sistem oturursa işler bu sistem ama gol problemini çözmeleri lazım.

Yessssss ahahahahah

Stoke.jpg

Holgate'e gıcık oldum, onun yüzünden gol yemiş olmaları ekstra sevindirdi.

Holgate'e gıcık oldum, onun yüzünden gol yemiş olmaları ekstra sevindirdi.
City bayağı ışık verdi 10 kişi mi çıksalar acaba maça :asd:

Bruyne çok kötü ama. Bernardo Silva daha çok iş yaptı girdikten sonra. Çok sol ayağına yükleniyor ama bu eksi.

3-5-2 ile olmuyor bence. Danilo'nun girişi ve 4'lü savunmaya dönüşle çok daha iyi oldu takım. Bence 4-1-4-1 oynamalı. Bu takım en iyi bunu oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rooney taraftar baskisinin daha az oldugu Everton'da 2 macta 2 gol atti.

Barkley'i satip bir forvet daha alabilirler. Rooney'in fizik gücü tüm sezona yetmez.

Everton çok kötü.

Silva city'nin oyuncusu degil.
Ait olduğu yere sıradan ispanya takımlarından birine dönme vakti gelmiş

Sürün yağlı surat!

Bruyne çok kötü ama. Bernardo Silva daha çok iş yaptı girdikten sonra. Çok sol ayağına yükleniyor ama bu eksi.
:asd2:

Danilo girdikten sonra daha bi aç oynadılar, taraftar da etkili oldu. Bence en büyük eksiklik o zaten, biraz gaza gelseler çok daha rahat maç kazanırlar.

De Bruyne baya kötüydü cidden bugün, ne yapması gerektiğini bilmiyor gibi oynuyordu resmen. Bernardo'yu ben de çok beğendim, top ayağına yapışıyor, kaybetmiyor. "Oynamalı" diyeceğim de nerde, kimin yerine oynayacak orası zor. :D Yalnız City'ye çift forvet lüks bence. Artık Gabriel kenarda mı oynar, biri kulübede mi oturur bilemeyeceğim ama gereksiz yani. Gerçi 3'lü defansta pek pozisyon da vermiyorlar, öyle bi artısı var ama en azından favori oldukları maçlarda gereksiz.

Guardiola gibi transfer delisi bir adam daha gelmez herhalde City'e. Adam gecen macta Sterling, Sane ve B.Silva'yi yedek kulübesinde baslatmisti. Dile kolay toplamda 170 milyon euro ödedikleri 3 oyuncuyu yedek birakiyor, 3 stoperli falan oynuyor. Bugün de 2'si yedekti. Klasik sisteme dönmesi lazim. De Bruyne, Aguero + 2 kanatla oynamasi lazim aslinda ama David Silva + Gabriel'i kesmek istemiyor veya kesemiyor.

Bi de bu Bernardo'nun oyun görüşü + pasları nasıl? Pek bilmiyorum. İyiyse D.Silva rolünde oynar gibi, Silva da dinlenmiş olur. Yaşlanıyor zaten. Bernardo daha gol arayan biri bi de bildiğim kadarıyla, o açıdan da verimli olabilir.

Guardiola varken City den cacık olmaz.Her zaman söylerim bunu.Bu seneki 1 numaralı şampiyonluk adayım Manu.

Bi de bu Bernardo'nun oyun görüşü + pasları nasıl? Pek bilmiyorum. İyiyse D.Silva rolünde oynar gibi, Silva da dinlenmiş olur. Yaşlanıyor zaten. Bernardo daha gol arayan biri bi de bildiğim kadarıyla, o açıdan da verimli olabilir.
Laporta gelirse Pogba olmazsa onu alıcam diyordu. Normalde ofansif orta saha ama kanat oynamaya başladı son dönemde. Çok hakim değilim fazla izlemedim ama Silva rolüne evrilir David de kötüydü bugün malum yaşlandı da.

Şu iki görsel çok tuhaf. Arada 5 yıl var tepkiler aynı duruşlar aynı.

DH0Z4JzXgAAE4Gc.jpg

DH0Z4i5XcAA51hd.jpg

Rooney gördüğüm en ilginç oyunculardan. Modern futbola bu kadar uzak olup, bu kadar başarılı olmasına hayranım. Ağır,Güçlü değil ve boyu da çok uzun değil. Bu kadar fiziksel dezavantajına rağmen inanılmaz akıl ve teknikle büyük işler yapıyor.

Rooney gördüğüm en ilginç oyunculardan. Modern futbola bu kadar uzak olup, bu kadar başarılı olmasına hayranım. Ağır,Güçlü değil ve boyu da çok uzun değil. Bu kadar fiziksel dezavantajına rağmen inanılmaz akıl ve teknikle büyük işler yapıyor.
İşin garibi bu adam Ronaldo ve Messiden daha hızlıydı istatistiklerde. Hızı yine iyidir belki ama çevikliğini kaybetti.

Geri
Üst Alt