- 18 Temmuz 2009
- 80.601
- 224.855
- 5.093
City 10 kişiylr daha iyi oynadı resmen. Sistem oturursa işler bu sistem ama gol problemini çözmeleri lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City bayağı ışık verdi 10 kişi mi çıksalar acaba maçaHolgate'e gıcık oldum, onun yüzünden gol yemiş olmaları ekstra sevindirdi.
:asd2:City bayağı ışık verdi 10 kişi mi çıksalar acaba maça![]()
Bruyne çok kötü ama. Bernardo Silva daha çok iş yaptı girdikten sonra. Çok sol ayağına yükleniyor ama bu eksi.
Bi de bu Bernardo'nun oyun görüşü + pasları nasıl? Pek bilmiyorum. İyiyse D.Silva rolünde oynar gibi, Silva da dinlenmiş olur. Yaşlanıyor zaten. Bernardo daha gol arayan biri bi de bildiğim kadarıyla, o açıdan da verimli olabilir.City bayağı ışık verdi 10 kişi mi çıksalar acaba maça![]()
Bruyne çok kötü ama. Bernardo Silva daha çok iş yaptı girdikten sonra. Çok sol ayağına yükleniyor ama bu eksi.
Laporta gelirse Pogba olmazsa onu alıcam diyordu. Normalde ofansif orta saha ama kanat oynamaya başladı son dönemde. Çok hakim değilim fazla izlemedim ama Silva rolüne evrilir David de kötüydü bugün malum yaşlandı da.Bi de bu Bernardo'nun oyun görüşü + pasları nasıl? Pek bilmiyorum. İyiyse D.Silva rolünde oynar gibi, Silva da dinlenmiş olur. Yaşlanıyor zaten. Bernardo daha gol arayan biri bi de bildiğim kadarıyla, o açıdan da verimli olabilir.
İşin garibi bu adam Ronaldo ve Messiden daha hızlıydı istatistiklerde. Hızı yine iyidir belki ama çevikliğini kaybetti.Rooney gördüğüm en ilginç oyunculardan. Modern futbola bu kadar uzak olup, bu kadar başarılı olmasına hayranım. Ağır,Güçlü değil ve boyu da çok uzun değil. Bu kadar fiziksel dezavantajına rağmen inanılmaz akıl ve teknikle büyük işler yapıyor.