Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzledin mi cidden maçı, Daha doğrusu izleyebildin mi ?
Tüh yaw 4-4 bitseydi süper olurdu. Manyak maçtı. City'de De Bruyne dışında çırpınan yoktu son 15 dakka. Diğerleri de hırs yapsa belki maçı kaybetmezlerdi. Sterling'in sarı alması da kötü oldu, yoksa kalırdı muhtemelen oyunda.
Yazık oldu valla. Güzel bi invincibles daha gelecekti. Sağlık olsun.
Aglatcan yine beni![]()
Kafa açmayalım Mehmet Bey
İlk yarıyı değil ama ikinci yarıyı izledim abi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafa açmak mı ? Sen kafa açma konseptini de çok yanlış anlamışsın.Esas kafa açmak bir şeyler yazdıktan sonra kusura bakmadın inşallah diye özel mesaj atmak vs gibi eylemler.
Ya abi sen niye çok fenasın :asd22:
İçimden geçmedi değil hani
Caps bilemeni dilerdimNoldu lan
Anlamadım. Yedekten girmemesini ise hiç anlamadım. Şu takımda en kolay boşluk bulan adamın Liverpool gibi önde basan bi takıma karşı süre almamasının nedenini ciddi anlamda öğrenmek isterim. Gündoğan çok geride kalıyor takım atak yaparken. Liverpool'un defans ve orta sahasının arasındaki boşluğu hiç değerlendiremediler ve bence sebebi buydu. Ofansif olarak da baya kısır kaldılar.David Silva neden yedekti ?
Seninle daha frekansları tam tutturamadık, akmıyor daha engebeli ilerliyoruz. Bir kaç aya yoluna girer![]()
Anlamadım. Yedekten girmemesini ise hiç anlamadım. Şu takımda en kolay boşluk bulan adamın Liverpool gibi önde basan bi takıma karşı süre almamasının nedenini ciddi anlamda öğrenmek isterim. Gündoğan çok geride kalıyor takım atak yaparken. Liverpool'un defans ve orta sahasının arasındaki boşluğu hiç değerlendiremediler ve bence sebebi buydu. Ofansif olarak da baya kısır kaldılar.
Gerçi Gündoğan diyince... Belki de Liverpool'un manyak presinden tırsmış olup, enerjisi daha yüksek olan Gündo'yu oynatmak istemiş olabilir Silva yerine. Yine de sonradan girmemesi çok saçma.
İlişkimiz için mücadele edeceğimi bilmeni isterim
Abi şaka da olsa postlarda kırıcı ifadeler kullanmaktan çekiniyorum
Kırıcı ifade kullanmaktan çekinmen normal değil mi sence de ?Normal bir insan kullanmaz öyle ifadeleri zaten. Tabi herkesin eşiği farklı, kimi çok basit şeylere tepki verebilirken kimi vermiyor bunu anlaman zaman alacak doğal olarak. Frekanstan kastım buydu... Sarper Yıldırım gibi kasıtlı olarak kırıcı ifadeler de kullanabilirsin tabiki, tamamen tercih meselesi.
Olabilir. Aslında bi bakıma kendisi de, takım da bu "invincible" baskısından kurtulmuş oldular sonuç olarak. Yine de maç vermeyle ünlü Liverpool'a karşı, bu sezon son 10 dakkada en çok puan toplayan takım olarak tüm kozlarını oynamalıydı.Koyacaktı bence ama 4-1 olunca nasıl olsa verdik maçı deyip riske etmek istememiş olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi