EPL 17/18 H:23 | Liverpool 4-3 Manchester City | MS | 14 Ocak | S Sport

Alt bitecegi hususunda fikir birligine varalim

Liverpool'un koyacağını düşünüyorum.

ibrahim-tatlises-gu%CC%88lerken.jpg

Bu da basket maçından:

Alt verip hem kazanıp hem de bu postu atmak zorunda kalmayabilirdin.

Biat edeceğin hususunda bir şüphem yok. :oley:

Bu arada Mehmet Arslaner abi bu forumda kırıcı olan Osman SEDEN dir. Bana karşı diyelim. Evet ilk geldiğimde kalbimi ziyadesiyle kırdığını söylemek isterim :D

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salah'ı geçtiğimiz senelerde izlerken; ''bu adam okyanusu geçip denizde boğuluyor. Pozisyonların sonunu getirebilse Dünya'nın en iyi sağ açıklarından biri olabilir'' demiştim. Bu sezon dehşet oynuyor.

City CL'de nereye kadar gidecek acayip merak ediyorum, Barca ile falan eşleşse de izlesek.

Bu savunmayla Barca, Bayern’i kesinlikle eleyemez. Stoper ve sol bek takviyesi şart. Aslında forvet de lazım Aguero’nun içler acısı haline bakınca ama Jesus dönecek diye yazmadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mane'nin golü de çok iyi. İkisini de Stones yediriyor. Hatta ilk golde de o suçlu bence.

Aynen ya. Stones çıldırttı beni resmen, bugün sanki sahada bir Semih Kaya performansı vardı. Sakatlıktan önceki halinden eser yok

Sence City için yeterli mi

Geçen sezon iyi bulmadim. Çok hata yaptigi maçlar oluyor.
Değişik bi herif. Bazı maçlardaki performansını düşününce yeterli ama istikrarsız ve senin de dediğin gibi çok hata yaptığı maçlar oluyor. Kumaşı baya iyi aslında ama acilen kendini geliştirmezse pek de sabredilmesi gerekmeyen bi isim.

Bu sonucla beraber büyük ligler de yenilmeyen tek takim olarak Barceona kaldi.

Aga zaten güncel koşullarda hiçbir takım EPL’i yenilgisiz tamamlayamaz. Bence ilk devreyi yenilgisiz tamamlamak bile muazzam ötesi bir başarıydı ve ligi getirdi. EPL her açıdan dünyanın en zor ligi. Hem tempo inanılmaz seviyelerde, hem her takım maddi olarak çok güçlü, hem de haftada 3 maç oynatıyorlar. İnsan fiziği dayanmaz buna.

Geri
Üst Alt