EPL 17/18 H:3 | Liverpool 4-0 Arsenal | MS | 27 Ağustos | S Sport

Wenger'in yemediği tırnak kalmadı

wenger'in yerine kim gelecek acaba? tuchel vs. düşünürler mi kısa vadede yoksa sezon sonunu mu bekleyecekler?

Sen de bir kes be git Arsenal'e hoca ol o zaman şu Liverpool'u nah durdurursun.
3 haftada 8 gol yiyen Arsenal'e bakarim ben. Liverpool beni ilgilendirmez. Ilk yarida rakibin kac metre uzaginda sadece eskortluk yapiyorlardi Liverpool hücumcularina.

Devre arasindan sonra buna aynen devam ettiler. 3-0 dan sonra oyuna iki forvet almanin manasi kalmamisti. Daha önce yapmasi lazimdi.

Öyle bir corba yapti ki kadroyu Leicester'den 3 yedikten sonra Liverpool'dan 4 normal.

Sabri gibi Liverpoolun hücumculari üstüne giderken bunlar geri geri kaciyor sadece.

3 haftada 8 gol yiyen Arsenal'e bakarim ben. Liverpool beni ilgilendirmez. Ilk yarida rakibin kac metre uzaginda sadece eskortluk yapiyorlardi Liverpool hücumcularina.

Devre arasindan sonra buna aynen devam ettiler. 3-0 dan sonra oyuna iki forvet almanin manasi kalmamisti. Daha önce yapmasi lazimdi.

Öyle bir corba yapti ki kadroyu Leicester'den 3 yedikten sonra Liverpool'dan 4 normal.

Sabri gibi Liverpoolun hücumculari üstüne giderken bunlar geri geri kaciyor sadece.
Maça yanlış başlarsan ve 2-0 geriye düşersen Liverpool'a karşı toparlayamazsın. İlk hafta tüm stoperler yoktu kadroda.

Al işte attı Burnley... Allah belanı versin senin Tottenham.

Arsenal isabetli şut atamadan bitti maç

DIQDPPOWAAEgPiY.png

Geri
Üst Alt