- 9 Temmuz 2011
- 34.255
- 29.172
- 2.533
Wenger'in yemediği tırnak kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet işte Shaqiri Bayerne gitti sonrasında Salah alındı yazın. Sonraki sezonda istedik ama onun yerine Bruma tercih edildi. Sonraki sezonda da 10 milyon euro civarında bir para olması lazım Chelseaye gitmişti.
Hayır yahu sonraki sezon gitti Chelsea'ye.o sene chelsea istiyordu adamı ve aldı.chelsea varken bizi tercih etmezdi.
3 haftada 8 gol yiyen Arsenal'e bakarim ben. Liverpool beni ilgilendirmez. Ilk yarida rakibin kac metre uzaginda sadece eskortluk yapiyorlardi Liverpool hücumcularina.Sen de bir kes be git Arsenal'e hoca ol o zaman şu Liverpool'u nah durdurursun.
Maça yanlış başlarsan ve 2-0 geriye düşersen Liverpool'a karşı toparlayamazsın. İlk hafta tüm stoperler yoktu kadroda.3 haftada 8 gol yiyen Arsenal'e bakarim ben. Liverpool beni ilgilendirmez. Ilk yarida rakibin kac metre uzaginda sadece eskortluk yapiyorlardi Liverpool hücumcularina.
Devre arasindan sonra buna aynen devam ettiler. 3-0 dan sonra oyuna iki forvet almanin manasi kalmamisti. Daha önce yapmasi lazimdi.
Öyle bir corba yapti ki kadroyu Leicester'den 3 yedikten sonra Liverpool'dan 4 normal.
Sabri gibi Liverpoolun hücumculari üstüne giderken bunlar geri geri kaciyor sadece.
Her şey bu mesajin ardından gerçekleşti gözlerden kaçmasın ??poçetino gibi hoca lazim
wenger'in yerine kim gelecek acaba? tuchel vs. düşünürler mi kısa vadede yoksa sezon sonunu mu bekleyecekler?
Her şey bu mesajin ardından gerçekleşti gözlerden kaçmasın
Yine parayı koklamışız 1 hafta önce.Liverpool alır.
Mrb MurhanGSC Arsenal'i eleştirdiğine göre Wenger hocam en az 1 puan alır
HTC 10
Kapadim icim rahat