Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
Aga ben mane ve salaha söyledim yav ozan ne alakaHemen birsey yapmasini bekleyenler var. epl hizina erismek oyle kolay degil. Ha yine sivayabilir sonradan o baska. Daha cok potansiyele bakmak lazim
Aga ben mane ve salaha söyledim yav ozan ne alakaHemen birsey yapmasini bekleyenler var. epl hizina erismek oyle kolay degil. Ha yine sivayabilir sonradan o baska. Daha cok potansiyele bakmak lazim
Yanlislik olmus keramattine yazdim. Seni nasil alintiladim ilgincAga ben mane ve salaha söyledim yav ozan ne alaka
İyi mi oynamış oluyor şimdi bunu paylaşıncaLiverpool ile ilk maçına çıkan Ozan Kabak'ın ilk yarı performansı:
Topla buluşma: 34
Pas isabeti: 29/32
İkili Mücadele: 2/2
Hava Topu: 2/2
Ekli dosyayı görüntüle 114124
İyi oynuyor..İyi mi oynamış oluyor şimdi bunu paylaşınca
Sakin ol rtsh.At lan aaaaaat
Sen Leicesterimi tutuyon puuuAt lan aaaaaat
Bok gibi oynuyor. Defansta top bile vermiyorlar hatalı pas yapmasın diye.İyi oynuyor..
LiverpoolSen Leicesterimi tutuyon puuu
O senin düşüncen..Bok gibi oynuyor. Defansta top bile vermiyorlar hatalı pas yapmasın diye.
Liverli lara salliyon durmadan ne bileyimLiverpool
Haksız değilim. Her maç kuponum tek maca kalıyor. Tek maçlarım Liverpool yüzünden yatıyorLiverli lara salliyon durmadan ne bileyim
Bir uza ya.O senin düşüncen..
Ozaman Oynama lan dana diyesim var Liverpolun beli yok niye oynuyonHaksız değilim. Her maç kuponum tek maca kalıyor. Tek maçlarım Liverpool yüzünden yatıyor