Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
Salah da öyle top kaptırıyorsa golü yersin, kafa olarak dağılmış takım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan bu hafta kazandırır diye oynadım daha da kötü bie sonuçYav sen demedin mi bırak şu takımı sevme felan diye
niye oynadın yine
Red dewil tarafındayım ömrü hayatımda şampiyonluk göremeyeceğim için her takıma sallarımSen bizim tarafta değil miydin![]()
Bu maçtan sonra zor toparlar Liverpool. Biraz dinlendir sen en iyisi Liverpool'u.Her hafta başka bir umutla Liverpool basıyorum. Tek maça kalıyorum. O tek maçlar Liverpool... Allah'ın belası bir takım
2 seneye alisson Kartal olacak adminim
Bize pes etmek yakışmaz..Red dewil tarafındayım ömrü hayatımda şampiyonluk göremeyeceğim için her takıma sallarım
Defans yapmayı öğrenmezse oynatmaz. Fiziği de yetersiz zaten.İnş ama bu hoca cengize düşman orası net. Perezi çıkartıp mendyi aldı herif abv senin rodgers
Özgüvensizlik ya şu maçtaki mevzuYalnız Ozan daha hızlı bir oyuncuydu bu konuda gerileme yaşamış acaba güçleneyeim kas yapayım derken hızını mı kaybetti yoksa çok daha hızlıydı bu çocuk hem bizde hem Stuttgart'ta.
Bu plan benim kuponumdan daha değerliDefans yapmayı öğrenmezse oynatmaz. Fiziği de yetersiz zaten.
Oynatmasın da, Euro'da da öne çıkmazsa tüm şartlar oluşacak 2 sene kiralamak için.
Siz kimsiniz rengoBize pes etmek yakışmaz..