EPL 20/21 H:24 | Manchester City 3-0 Tottenham | MS | 13 Şubat | S Sport

city rakiplerini sürklase ediyor
pep'i tebrik etmek lazim
pandemi mandemi derken yine soktu kupayi müzeye

Liverpool başak gibi oldu resmen.. yıllarca sistematik şekilde yükselip şampiyonluğu alınca coktuler Liverpoolda benzer senaryoyu yaşıyor..City yıllardır aynı iskeleti kullanmasına rağmen istikrarlı bir şekilde devam ediyor yoluna..her kadronun belli bir ömrü var derler ama City buna isyan edercesine 1 yıllık aradan sonra devam ediyor yoluna

Kontra takımı Spurs'den 2 oyuncu kontraya çıkana kadar City 8 kişiyle geri döndü. İzlediğim en etkileyici oyunlardan birini oynuyor City bu sıralar. Büyük şanssızlıklar yaşamazlarsa CL'yi de kazanırlar bu oyunla.

mouya da iki kelam edelim abi pandemi mandemi derken yine başını aldı
büyük bütceli takim alamaz gibi geliyor bana artik
mourinho 2016/2017 sezonunda manu ile 3 kupa aldiktan sonra bir sey kazanamadi diyebiliriz
porto veya benfica bekliyorum yakin zamanda

Her ne kadar puan farkı aşırı fazla olmasa da, Man. City şampiyon oyunu oynuyor. Böyle gider gibi.

Her sene bir takım bütün ligi hanımı eyliyor. Bu sene sıra City'de. Takımların ne bileyim şöyle 3-4 sene domine edememesi ilginç, geçen seneki liverpool bir süre akar diyordum hiç de öyle olmadı. Rekabet kalitesi böyle bir şey olsa gerek.

Ronaldo kendisinden kac yas daha büyük olmasina ragmen hala performans veriyor. Bu adam futbolu unutmus bence. 89lu bir oyuncu icin erken tükendi denilebilir sadece.
Kafasinda futbolu bitirmis, o heyecani yasamiyor artik sahaya ciktigi an. Bariz belli bu halinden yoksa Real bunu gondermezdi.

Kafasinda futbolu bitirmis, o heyecani yasamiyor artik sahaya ciktigi an. Bariz belli bu halinden yoksa Real bunu gondermezdi.
Futbolu resmi olarak erken yasta birakanlar genelde almanlar. Höwedes olsun, Schürrle olsun. Bunlar Türkiye gibi ülkelerde her türlü 3-5 yil daha oynardi ama biraktilar. Heyecanimiz kalmadi demislerdi.

Geri
Üst Alt