EPL 20/21 H:29 | Liverpool 0-1 Chelsea | MS | 4 Mart | S Sport

kloppun icine fatih hoca kacmıs yedekte keita var jota var ama oynatmıyor sakatlıktan yenı cıktı diye
Keita'nın iyi maçı yokki

Curtis Jones çok iyi herif

Thiago yerine desen ona da uymaz.

Jota olabilir ama sakatlıktan yeni döndü hatta dönemedi henüz.

Keita'nın iyi maçı yokki

Curtis Jones çok iyi herif

Thiago yerine desen ona da uymaz.

Jota olabilir ama sakatlıktan yeni döndü hatta dönemedi henüz.
jones iyi ama henuz caylak mentali zayıf pas kararları zayıf

keita iyi oyuncu ama birtürlü monte edemedı onu

alcantara zaten avrupanın zirvesine cıkmışken niye geldiyse epl cok yanlıs yaptı bayernden gitmekle

liverpool kadroyu epey yenilemeli

O herifin nesi 80 ediyor hala anlamadım.

Beğenenler de anlatamadı.
bilekleri tekniği iyi desen yok değil ortalama. 1.89 boyuna rağmen hava hakimiyeti yok. Şut yok, yaratıcılık yok varsa da ben görmedim Ne halta yarıyor hiç anlamadım.
Fizik de leş. Merih bunu clde tokatlamıştı.

jones iyi ama henuz caylak mentali zayıf pas kararları zayıf

keita iyi oyuncu ama birtürlü monte edemedı onu

alcantara zaten avrupanın zirvesine cıkmışken niye geldiyse epl cok yanlıs yaptı bayernden gitmekle

liverpool kadroyu epey yenilemeli
Valla Keita'nın ben iyi maçını görmedim.

Jones ise orta sahada en çok fark yaratan adam son dönemde.

bu chelsea nasıl bir öğütücüyse ziyech'i bile hiç ettiler.

zemin müthiş gerçi ingiltere 2.liginde bile zemınler halı gibi olma zorunlulugu var.

mount'a hayranım yaw mükemmel attı
manudaki jamesle birlikte çıkışa geçmişlerdi. Jamesi izlemedim çok ama mount ustune koyarak devam ediyor

Gitti 500 tl 2 dk dayanamadı mal oğlu mallar

İnsan imreniyor gercekten. inanilmaz bi kalite farki var aramizda bu gibi takimlarla.izlerken hem keyif aliyorum hemde.kendi adimiza üzüluyorum.cok guzel gol bu arada

Premierlig maclari izlerken komplexe giriyorum. Akiciliga bak, sürekli oyun durduran hakem yok. Türkiye´de bagiran aliyor faulü, hele ki pozisyon tehlikeli hale geliyorsa, bu da akiciligin icine ediyor, maclari iyicene kisirlastiriyor... Savunma futbolunu ödüllerndiren bir hakem yönetimi...

Geri
Üst Alt