EPL 21/22 H:1 | Tottenham 1-0 Manchester City | MS | 15 Ağustos | S Sport

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
1628526557039.png

1628526578625.png1628526585497.png1628526592074.png

1628526600633.png

İngiltere Premier Lig 2021/22 Sezonu 1. Hafta
Tottenham Hotspur - Manchester City
Tottenham Hotspur Stadyumu
15 Ağustos 2021 Pazar
18.30

Tottenham kadro dışı oyunculara bakmak lazım, 1-8 Eylül arası sürpriz transfer dönemi malum

nuno'yu getiren spurs iyice hedef küçülttü. Ben artık arsenal ve tottenham'ı big 6 arasına koymam. Leicester çok daha büyük şu anda

maçı da city 2 farklı alır

Espirito hocam Guardiola'ya futbol dersi verecektir.
Geldiğinden bu zamana kadar Wolves maçlarını neredeyse her hafta izledim. 3-4-3'ten 4-3-3'e dönecek gibi görünüyor. Wolves'da bu sistem artık yorulmuştu ve bir değişiklik şarttı. Biraz fazla ısrar etti. Özellikle sakatlıklarında tabii ki etkisi ile fena çuvalladı. Bu ısrar Tottenham'da da sürerse bence ömrü çok olmaz.

Ha şu var ki Wolves biraz proje takımı kafasında takılıyordu, o da ayrı konu. Hocam sıkılmış da olabilir.

Geldiğinden bu zamana kadar Wolves maçlarını neredeyse her hafta izledim. 3-4-3'ten 4-3-3'e dönecek gibi görünüyor. Wolves'da bu sistem artık yorulmuştu ve bir değişiklik şarttı. Biraz fazla ısrar etti. Özellikle sakatlıklarında tabii ki etkisi ile fena çuvalladı. Bu ısrar Tottenham'da da sürerse bence ömrü çok olmaz.

Ha şu var ki Wolves biraz proje takımı kafasında takılıyordu, o da ayrı konu. Hocam sıkılmış da olabilir.

Zaten elde 3'lü oynamak için yeterince stoper yok şu anda. Mecbur 433 oynatıyor. Benim umudum var şimdilik hocadan. Umarım yanıltmaz.

E81p1wNWYAAPB2u

E81pfQMWYAYX5mY

@Cihan Ağzıkara Ne diyorsun rengim otobüsü çekip alır mıyız maçı?

E81p1wNWYAAPB2u

E81pfQMWYAYX5mY

@Cihan Ağzıkara Ne diyorsun rengim otobüsü çekip alır mıyız maçı?
İlk yarıyı kilitleriz gibi duruyo ama adamların kulübesi iyi bernardo kdb jesus girince işin rengi baya değişir. Bizim kulübe o kadar da iyi görünmüyor.
Ben dizilişi merak ediyorum Tanganga 4'lünün beki mi 5'linin beki mi yoksa 5'linin stoperi mi

İlk yarıyı kilitleriz gibi duruyo ama adamların kulübesi iyi bernardo kdb jesus girince işin rengi baya değişir. Bizim kulübe o kadar da iyi görünmüyor.
Ben dizilişi merak ediyorum Tanganga 4'lünün beki mi 5'linin beki mi yoksa 5'linin stoperi mi

4'lünün beki gibi duruyor. 5'lide stoper olsa başka sağ bek oynayacak adam yok.

4'lünün beki gibi duruyor. 5'lide stoper olsa başka sağ bek oynayacak adam yok.
Kulübeye Doherty'i koyup, ki Wolves'ta 5'linin bekiydi biliyosun, Tanganga ile çıkması bana garip geldi. Yine de acaba diyorum Bergwijn ya da Lucas'tan birini 5'linin sağına atıp Dele'yi kanada kaydırır mı?

Kulübeye Doherty'i koyup, ki Wolves'ta 5'linin bekiydi biliyosun, Tanganga ile çıkması bana garip geldi. Yine de acaba diyorum Bergwijn ya da Lucas'tan birini 5'linin sağına atıp Dele'yi kanada kaydırır mı?

Göreceğiz bakalım. Güzel maç olacak gibi. Son'u yine iyi kullanabilirsek kontralarla alabiliriz belki maçı.

Geri
Üst Alt