- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kane hangi kaleye gol atacak acabaDaha defans oturmadan City ile açılış mı yapılır İFF istifa
O kadar iddialı değilim ama Guardiola çırak çıkacak gibiEspirito hocam Guardiola'ya futbol dersi verecektir.
Geldiğinden bu zamana kadar Wolves maçlarını neredeyse her hafta izledim. 3-4-3'ten 4-3-3'e dönecek gibi görünüyor. Wolves'da bu sistem artık yorulmuştu ve bir değişiklik şarttı. Biraz fazla ısrar etti. Özellikle sakatlıklarında tabii ki etkisi ile fena çuvalladı. Bu ısrar Tottenham'da da sürerse bence ömrü çok olmaz.Espirito hocam Guardiola'ya futbol dersi verecektir.
Geldiğinden bu zamana kadar Wolves maçlarını neredeyse her hafta izledim. 3-4-3'ten 4-3-3'e dönecek gibi görünüyor. Wolves'da bu sistem artık yorulmuştu ve bir değişiklik şarttı. Biraz fazla ısrar etti. Özellikle sakatlıklarında tabii ki etkisi ile fena çuvalladı. Bu ısrar Tottenham'da da sürerse bence ömrü çok olmaz.
Ha şu var ki Wolves biraz proje takımı kafasında takılıyordu, o da ayrı konu. Hocam sıkılmış da olabilir.
İlk yarıyı kilitleriz gibi duruyo ama adamların kulübesi iyi bernardo kdb jesus girince işin rengi baya değişir. Bizim kulübe o kadar da iyi görünmüyor.
İlk yarıyı kilitleriz gibi duruyo ama adamların kulübesi iyi bernardo kdb jesus girince işin rengi baya değişir. Bizim kulübe o kadar da iyi görünmüyor.
Ben dizilişi merak ediyorum Tanganga 4'lünün beki mi 5'linin beki mi yoksa 5'linin stoperi mi
Giresun maçından bir galibiyet gelirse neden olmasınLike işlerini bıraktın mı reis?
Kulübeye Doherty'i koyup, ki Wolves'ta 5'linin bekiydi biliyosun, Tanganga ile çıkması bana garip geldi. Yine de acaba diyorum Bergwijn ya da Lucas'tan birini 5'linin sağına atıp Dele'yi kanada kaydırır mı?4'lünün beki gibi duruyor. 5'lide stoper olsa başka sağ bek oynayacak adam yok.
Giresun maçından bir galibiyet gelirse neden olmasın
Kulübeye Doherty'i koyup, ki Wolves'ta 5'linin bekiydi biliyosun, Tanganga ile çıkması bana garip geldi. Yine de acaba diyorum Bergwijn ya da Lucas'tan birini 5'linin sağına atıp Dele'yi kanada kaydırır mı?