Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece 12mi tamamdırKendine hakim olacaksın 12'yi bekle
Teknik biraz zayıf ama fundemental baya iyi.tanganga iyi topcu
Yoo Nöbet 12 ayrıca paylaştırklarına da dikkat et derimGece 12mi tamamdır
Olacak Olacak Olacak boyun eğmeyeceğiz
Tanganga'yı takım önde oynarken izlemeniz gerekiyor, bu maç referans değil zaten yine bek oynadı.
Davinson kötü gözükmüyor bu arada, Torresle Kounde'ye 50 vermeye gerek var mı gerçekten?
Yav siz bu kadar boklayınca şaşırdım ben zaten, kötü dönemine denk gelemedim elemanın ama Mou varken herkes geriye gider normaldir.Aynen Davinson toparlamış gibi. Böyle devam ederse büyük kazanç olur.
Tamamdır SmodumYoo Nöbet 12 ayrıca paylaştırklarına da dikkat et derim
4'lüde devam edecekse ki bence etmeli, sağ bek transferi şart admirimYav siz bu kadar boklayınca şaşırdım ben zaten, kötü dönemine denk gelemedim elemanın ama Mou varken herkes geriye gider normaldir.
Bence stoperdeki ilk 3 oyuncu iyi tabii 3lü oynamayı düşünüyorsa bir şey diyemem ona.
Aurier'e ne oldu? Doherty var da wingback mi olur ondan diyorsun?4'lüde devam edecekse ki bence etmeli, sağ bek transferi şart admirim
Doherty wingback direkt. 4'lünün sağ bekinde çok ama çok sırıtıyo o yüzden geçen sene oynamadı desek yeridir.Aurier'e ne oldu? Doherty var da wingback mi olur ondan diyorsun?
Orta sahada da opsiyon çok zaten 4lü oynamak bence de daha makul duruyor.
Doherty wingback direkt. 4'lünün sağ bekinde çok ama çok sırıtıyo o yüzden geçen sene oynamadı desek yeridir.
Aurier aslında sözleşmesinde son seneye girdi satılsa yerine biri gelse daha iyi. Adam bi muazzam oynuyo sanki Interli Maicon bi bakıyoruz sabriden esintiler
Düz sağ bek pek kalmadı piyasada, Brighton'daki çocuk olabiliir belki ama sanırım o da wingback.Doherty wingback direkt. 4'lünün sağ bekinde çok ama çok sırıtıyo o yüzden geçen sene oynamadı desek yeridir.
Aurier aslında sözleşmesinde son seneye girdi satılsa yerine biri gelse daha iyi. Adam bi muazzam oynuyo sanki Interli Maicon bi bakıyoruz sabriden esintiler
Coufal'ı bağlasınlar isterdim ciğersiz gibi oynuyoDüz sağ bek pek kalmadı piyasada, Brighton'daki çocuk olabiliir belki ama sanırım o da wingback.
Hakimi bile 4lüde oynayamıyor mesela.
Aurier, Nuno ile rehabilite olabilir bence.
Gerçi Tottenham'ın kadroda eksiği yok, Kane giderse santrafor alınması kafi, sağ bek de bakılabilir de dediğim gibi pek seçenek yok. Semedo olabilirdi, ucuza çözseler.
Net sağ bek lazım yoksa Tanganga'dan farkı olmaz benceBen Tomiyasu'nun stoper için istendiğini düşünüyorum ama belki sağ bek için isteniyordur.
Net sağ bek lazım yoksa Tanganga'dan farkı olmaz bence
Serie A'yı hem de Bologna'yı takip etmediğim için malum siteden baktım ben adamı da öyle iyi tanmıyourm. Doğru bilgilerse eğer 96 maç stoper 46 maç sağ bek var kariyerinde. Bu yüzden bana yanlış politika gibi geliyoBu Tomiyasu öyle gibi geldi bana. Hani biraz stoper biraz sağ bek gibi değil de adamda hem sağ bek hem stoper var gibi.
Serie A'yı hem de Bologna'yı takip etmediğim için malum siteden baktım ben adamı da öyle iyi tanmıyourm. Doğru bilgilerse eğer 96 maç stoper 46 maç sağ bek var kariyerinde. Bu yüzden bana yanlış politika gibi geliyo