cok begendigim bir hocadir. ozellikle 3lu kurgulari hocalari arasinda...
maca yonelik son eklemek istedigim;
mancity belki yorgun olabilir hafta ici cl deplasmanindan dolayi... dolayisiyla belki bir surpriz cikabilir bu mactan...
renkli dolu dolu pozisyonlarin oldugu,guzel bir mac olmasini temenni ediyorum
------------------
ustteki yorumu basligin 1. sayfasinda ekledigim nacizane mac onu yorumumun sonlarinda yazmistim.
*conte hoca bekledigim sekilde oynatti ve de akabinde surpriz sonucu pozitif anlamda aldi...
genel olarak begendigim bir mac oldu.
bitiricilikte bu macta spurslular kendilerine geldler bir anlamda....
macin adami hakkimi iki oyuncuya birden vermeyi uygun buldum, kiyamadim digerine...
biri macin hemen basinda golu yazan ve de kapanistaki galibiyet golunde asisti olan juveden kiralik gelen kulusevski,,,, digeri klasik bu tur maclarin oyuncusu olan koreli dinamo son-heung-min....
son olarak, conte hocayi ,altin degerinde, en zorlu deplasmanlardan olan - lider mancity karsisinda- aldigi bu 3 puandan dolayi tebrik ederim.....
kanimca west ham 5.likte fazla duramayacak , dusus devam eder gibi..
6. arsenal ile 5.lik icin cekisebilir tspurs... spurs'un 23 macta 39 puani var......
< : elbette hedef cl spotu , dolayisiyla ustteki iki takim , + , 4.siradaki 26 macta 44 puan almis olan manu'yu da gecmek sartiyla,,,.
tspurs'un yanilmiyorsam bugune dek oynadigi mac 23
arsenal de 23 mac oynadi
west ham 26
manu 26
bu denklemde bakildiginda arsenal ve tspurs eksik maclari kazanirlarsa 4.spotu icin yarista avantajli taraf olurlar....
kanimca son haftaya kadar bu heyecan devam eder gibi...
conte hoca 'ya yonelik * 1.sayfa da ve farkli donemlerde farkli basliklarda kendisini cok begendigimi belirtmis idim... dolayisiyla cl spotu almasini isterim....
haftaya burnley deplasmanina gidecekler, bu deplasmandan manu zar zor 0-0 , 1 puan almisti..
burnler keza arsenal deplasmanindan 0-1 ile 3 puani alip donmus bir takim,,
gecen hafta evinde liverpool'a sanssiz sekilde 0-1 yenilmislerdi..
bu hafta ise deplasmanda brighton'u net skorla 0-3 gecerek onumuzde macta tspurs karsisina moralli cikacaklar...
burnley buyuk takimlara karsi cok kompakt ve pozitif bir durus sergiliyor bu sezon ozelinde,
dolayisiyla gozlemledigim ve izledigim burnley'den , tspurs deplasmanda 3 puan alirsa altin olur size elmas 4.luk spotu yarisi baglaminda......
mac basligi acilirsa nacizane bu maca yonelik bir iki sey maca yakin karalamak isterim.