- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
İngiltere Premier Lig 2022/23 Sezonu 11. Hafta
Leeds United - Arsenal
Elland Road
16 Ekim 2022 Pazar
16:00
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xhaka, Saka, Saliba ve Martinelli paketine hep birlikte imza attirirlar bence.Leeds acayip pres yapıyor. Arsenal de Bodö maçında fazla rotasyon yapmadı artık yorgunluk belirtleri baş gösterecektir. Arsenal'in takılacağını düşünüyorum. Zaten takılmazlarsa işte ancak o zaman Arsenal şampiyonluk yarışında var denebilir.
Saka, Martinelli, Saliba gibi kilit heriflerin kontrat durumları hala neticelendirilmedi. Bu huzursuzluk sahaya yansıyacaktır. Brenden Aaronson için kariyer maçı olur diyorum.
İsterler ama olur mu bilmem. Martinelli ve Saka muhtemelen olur Arsenal'in CL gediklisi olacağına ikna olurlarsa. Yalnız Saliba'yı hem Real hem de PSG agresif şekilde kovalayacak bence. Zamanında da çok ayıp ettiler Mustafi, Mari, Kolasinac gibi heriflerin yerine oynatmayıp kiralık falan gönderdiler kariyerini ciddi riske attılar. Şimdi ya haftada 250-300k sterlini verecekler ya da beleşe PSG'ye kaçmasını izleyecekler.Xhaka, Saka, Saliba ve Martinelli paketine hep birlikte imza attirirlar bence.
bence salibanın kiralanması kariyerini kurtaran hamleydi reis, o takımda olsa şu an angers falan yapıyoduİsterler ama olur mu bilmem. Martinelli ve Saka muhtemelen olur Arsenal'in CL gediklisi olacağına ikna olurlarsa. Yalnız Saliba'yı hem Real hem de PSG agresif şekilde kovalayacak bence. Zamanında da çok ayıp ettiler Mustafi, Mari, Kolasinac gibi heriflerin yerine oynatmayıp kiralık falan gönderdiler kariyerini ciddi riske attılar. Şimdi ya haftada 250-300k sterlini verecekler ya da beleşe PSG'ye kaçmasını izleyecekler.
Xhaka yerine adam bakıyorlar şimdiki formu da geçici bence. Adam zaten 30 yaşında ve 2025'e kadar sözleşmesi var.
Katılmıyorum. Saka aynı dönem formayı kapıp yükseldi işte. Aksine herif adam gibi adammış kiralıkken canla başla uğraştı da buralara geldi. Annesi falan da vefat etmişti o dönem.bence salibanın kiralanması kariyerini kurtaran hamleydi reis, o takımda olsa şu an angers falan yapıyodu![]()
saka debut yaptıgında mesut pepe martinelli smithrowe ermeni falan vardı bunlardan alması normal formayı, stoperde kapmak o kadar kolay değil o yaştaKatılmıyorum. Saka aynı dönem formayı kapıp yükseldi işte. Aksine herif adam gibi adammış kiralıkken canla başla uğraştı da buralara geldi. Annesi falan da vefat etmişti o dönem.
Etme eyleme. Stoperde kimler vardı bakalım mı. Luiz, Mustafi, Mari, Chambers, Holding, Gabriel. Gabriel hariç çöplerden çöp beğen. Nice'te düzenli oynayan adamı devre arası çağırdılar tamam gel oynatacaz diye sonra bir maça bile çıkarmadılar herif rezervlerde takıldı. Olacak iş değildi.saka debut yaptıgında mesut pepe martinelli smithrowe ermeni falan vardı bunlardan alması normal formayı, stoperde kapmak o kadar kolay değil o yaşta
sokratisin savunması iyiydiEtme eyleme. Stoperde kimler vardı bakalım mı. Luiz, Mustafi, Mari, Chambers, Holding, Gabriel. Gabriel hariç çöplerden çöp beğen. Nice'te düzenli oynayan adamı devre arası çağırdılar tamam gel oynatacaz diye sonra bir maça bile çıkarmadılar herif rezervlerde takıldı. Olacak iş değildi.

Saliba'nın yetersiz bulunduğu Arsenal kariyerinde yerine oynayan stoperler tam liste:sokratisin savunması iyiydi
![]()
ya şimdi iyi ama reis, o zaman çömez bi st etienne köylüsüydü adamlara da hak ver yani 17sinde al oyna diyemezlerdiSaliba'nın yetersiz bulunduğu Arsenal kariyerinde yerine oynayan stoperler tam liste:
Herif net şekilde hepsinden iyi. Alındığı dönem stoperlerin Mbappe'si lakaplı bir adamdı. Domine ediyordu fiziksel olarak genç yaşına rağmen. Alıp bir sene kiralamak mantıklıydı düzenli oynaması adına ama sonrasında takıma girmesi beklenirdi az para da vermemişlerdi zaten.
- Sokratis
- Calum Chambers
- Mustafi
- Luiz
- Holding
- Mari
- Gabriel
- Ben White
Adam Arsenal sevdalısı olmasa kaç kere tüymüştü. Neyse şimdi seve seve verecekler yağlı kontratı. Bu arada bence Arsenal için geçen sezondan en önemli değişim Jesus değil Saliba. Geçen gördüm savunma çizgisi 5 metre ileri gitmiş. Herif manyak bir şey.
Bu arada aynı dönem Mavropanos da bir dakika bile alamadı. O da şimdi bunlardan iyi yerde yani. Arteta hocası gibi stoperden anlamıyor.
Diyorum ya ilk sene ok tamam ama Nice'teki hali de Marsilya'daki hali de yeterince iyiydi Arsenal'in o dönemki seviyesi için.ya şimdi iyi ama reis, o zaman çömez bi st etienne köylüsüydü adamlara da hak ver yani 17sinde al oyna diyemezlerdi
Eskiden VAR mı vardı?Leeds United-Arsenal maçında hakem ile VAR arasında iletişim kurulamaması nedeniyle, hakemler ve oyuncular 12. dakikada soyunma odasına gitti.