muthis bir mac olmasini temenni ediyorum. - bekliyorum.
uzun suredir bekledigim maclardan epl ozelinde. conte hoca dolayli.
taktige doymak isteyen tarafsiz bir futbolseverin de izlemesini siddetle onerdigim bir london versusu...
tuchel versus conte
3421 vs 343 kapismasi ...
satranc hamleleri elbet bolca yapilacaktir.
conte hoca nin kadro secimini cok mantikli buldum. sansasyonel transfer richarlison ceza dan donmesine ragmen - kazanan takimi bozmamasini takdir ettim.
momentum bozulmamasi adina dogru bir hamle.
yedekten hem brezilyali hem perisic gibi iki degerli oyuncu olacak skoru her an degistirebilecek. biri muthis joker asistci tecrube -digeri muthis firsatci ele avuca sigmayan son sezonun flash formda isimlerinden sambaci.
chelsea de yedekten pulusic ve ziyech ikilisi skora gore girer buyuk ihtimal.
ozellikle pulucis kendileri adina xfaktor olabilir macin ikinci donemecinde.
maca genel anlamda donecek olursak,
spurs deplasmanda olmasina ragmen tahminim maca hizli baslayip golu bulup rakibin verecegi aciklardan maci koparmaya gidecektir diye dusunuyorum. xfaktor cok isim mevcut, gecen sezon ozelinde_oturmus isimler baglaminda. koreli, kane, adamim kulusevski ,yedekten moura, richarlison gibi gibi skora her an etki edecek isimlerin bollugu spurs'un saha icinde rahat tutacaktir elbet,,,
maci orta sahasi ayakta kalan kazanir kanaatindeyim. spurs bu versus da hem kadro hem oyun olarak nazarimda bir adim onde. skor yazmaktan kaciniyorum- fakat kazanacaklarini dusunuyorrum ve bekliyorum.
guzel bir mac olmasini temenni ediyorum.
iyi seyirler izleyenlere.....