EPL 22/23 H:2 | Chelsea 2-2 Tottenham | MS | 14 Ağustos | beIN Sports 3

FaI2xNfWQAAugv7

Romero vs Cucurella :D

beklentimiyi karsilayan bir macti iki takim toplaminda ortaya cikan oyun ve gel gitlerden dolayli.

*chelsea de macin en iyileri olan * xfaktorler koulibaly ~ kante ikilisine jorginho cikana kadar iyi eslik etti. bu baglamda onceki mesajlarda vurguladigim orta saha ustunlugu konusunda ev sahibi bir adim onde idi.
*spurs adina -/+ kirilma anlari, sonradan yapilan *oyuncu degisiklikleri ,,, attiklari gol ve yedikleri 2.gol idi...kapanisi da muthis yanitla yaptilar.
conte hoca dan , richarlison,perisic,moura hamlelerini bekliyordum mac onu yorumumda ozellikle vurgulamistim.
*richarlison her atakta zorladi rakibi, *perisic tecrubesi ile son dakikalarin nasil olmasi gerektigini gosterircesine kisa ve oz is yaparak - ozellikle duran toplar konusunda genclere bedave ders sundu kendisini ornek almalari adina...
korner asistinden onceki > korneri de yine muthis kullanmisti kaleci vurusu muthis celmisti. gol geliyorum demisti o sira fis de cekildi....

macin hakki bu sonuctu. netice de kacani kovalama isi basari ile sonuclandi. mac hakemin bitis dudugunu calmadan bitmez kurali muthis isledi. spurs altin degerinde zirvedeki rakiplerinden olan chelsea nin evinden 1 puani kapti.

tuchel versus conte gerginliginde mac ici hadi neyse de, mac sonu conte centilmenlik yaparak tokalasti odaya dogru yol alacakti tuchel hos olmayan bir sekilde adamin elini kavrayip kavgaya cagirircasina meydan okuma yapti.
bu seviye bir lig ve hocalarin bu goruntusu ozellikle son kare ozelinde ekrandan gozledigim kadariyla; tuchel'in yapmamasi gereken sekansti.
hakem onceki sekansi da hesaba katarak kim hakli haksiz demeden temizin den 2 kirmizi ile olayi kapatti.

olayin artcilari hafta boyu devam eder.

son olarak ; macta varligi belli olmayan *kane, proven goal scorer imzali altin kafa goluyle spurs'a hayat verdi.
oyuncu mudehaleleri dolayli *conte hocayi tebrik ediyorum. tamda bekledigim 2.yari hem oyuncu hem taktik degisim mudehaleleri ile kadro esnekligi de kullanip sonuc olarak istedigi sonucu almasini bildi.

@Murat Durmaz

Kendi futbolcusuna küfür ediyomu tuchel acaba
Fatih Terim bunu yaptığında bu forumda eleştirdim. Ben FT savunucusu değilim. Yaşattığı başarılardan ötürü severim ama bu forumda en çok eleştirenlerdenim.

Buradaki (bence) iki yüzlülüğe dikkat çektim. Katılmıyorsan saygı duyarım ama Fatih Terim’in yaptığı hataları örnek göstermek mantıklı değil çünkü bahsettiğim şey Terim’in hatasız oluşu değil, ikiyüzlülük…

Fatih hoca disinda bu tarz hareketler yapan hocalar yok diyenler vardi galiba

Yurt disinda neler oluyor neler pep ve klopp her mac 4. Hakemleri patakliyorlar

Geri
Üst Alt