- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
maksimen ne oynuyor be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Joe Linton ne kadar iyi topcu ya. Howe da buyuk hoca ama ben Araplardan POTTER hamlesi bekliyodum. Bu noktadan sonra Howe'lan devam derler herhalde
Maximin![]()
Joe Linton ne kadar iyi topcu ya. Howe da buyuk hoca ama ben Araplardan POTTER hamlesi bekliyodum. Bu noktadan sonra Howe'lan devam derler herhalde
Maximin![]()
benim yayında ake kenara geliyor daha yaw
Biraz daha oran artsın Newcastle United Gol 2,5 Üst'e gireyimBiraz daha oran artsın Newcastle United Gol 1,5 Üst'e gireyim![]()
Aynen ama hakkini veriyor valla. O kadroyu da cok cabuk toparladi oyun olarak. Newcastle camiasi bence bunu yillardir hak ediyordu cok aciyordum hallerine. Arsenal'in de kiyisindan donmustu zamaninda Sn. Howehowa piyango vurdu kimse istemiordu celtice gitçekti sonra yardımcılar yüzünden yattı, sonra newçastle düşecek diye de sene ortası kimse gelmez diye bu herifi getirdiler şimdi iyi kadroya cillop gibi top oynatmakta edi how.
Firmino diye aldilar o yuzden sinirililerdi adam geldiginde santrafordu. Simdi box to box oynuyor bir yildir ve tek kelimeyle muazzam. Guimaraes-Joelinton elit partnership suphesizBu herifi skor yapamıyor diye çok eleştirdiler ama oyun içi katkısı gerçekten muazzam..