EPL 22/23 H:3 | Newcastle United 3-3 Manchester City | MS | 21 Ağustos | beIN Sports 3

atamayana atarlar mod - on

Joe Linton ne kadar iyi topcu ya. Howe da buyuk hoca ama ben Araplardan POTTER hamlesi bekliyodum. Bu noktadan sonra Howe'lan devam derler herhalde

Maximin 🤌

howa piyango vurdu kimse istemiordu celtice gitçekti sonra yardımcılar yüzünden yattı, sonra newçastle düşecek diye de sene ortası kimse gelmez diye bu herifi getirdiler şimdi iyi kadroya cillop gibi top oynatmakta edi how.

benim city handi yatar gibi - koparamadılar 0-1 den sonra. stad ayakta , zor biraz

howa piyango vurdu kimse istemiordu celtice gitçekti sonra yardımcılar yüzünden yattı, sonra newçastle düşecek diye de sene ortası kimse gelmez diye bu herifi getirdiler şimdi iyi kadroya cillop gibi top oynatmakta edi how.
Aynen ama hakkini veriyor valla. O kadroyu da cok cabuk toparladi oyun olarak. Newcastle camiasi bence bunu yillardir hak ediyordu cok aciyordum hallerine. Arsenal'in de kiyisindan donmustu zamaninda Sn. Howe
Bu herifi skor yapamıyor diye çok eleştirdiler ama oyun içi katkısı gerçekten muazzam..
Firmino diye aldilar o yuzden sinirililerdi adam geldiginde santrafordu. Simdi box to box oynuyor bir yildir ve tek kelimeyle muazzam. Guimaraes-Joelinton elit partnership suphesiz

İşte Galatasaray’dan beklediğim hırs futbol ve takım oyunu bu

premiershipte şampyonluğu hakeden ekip göremiom. sezon sonunda kupa kaptan zahanın elleri ile kavuşabilir

Ya bu Stones tam tassakoglani zaten. Alt liglerden bir herif bunu madara ettiginden beri kelek. PL'de bundan penalti olmaz olmamali imho

Geri
Üst Alt