GSCimbom
EPL 22/23 H:33 | Manchester City 4-1 Arsenal | MS | 26 Nisan | beIN Sports 3
Alper Altun

EPL 22/23 H:33 | Manchester City 4-1 Arsenal | MS | 26 Nisan | beIN Sports 3 Sayfa 8

Alper Altun ·

Cevap
295
Okunma
10,9K
Sayfa
8/15
arsenal yerine biz oynasaydık bu kadar ezilmezdik..tamam city çok güçlü ama sende arsenalsin bu oyun kabul edilemez.ben olsam artetayı sene sonu gönderirim..arsenal kadrosu aslında çok iyi..gelecek sene sadece tek adam osimheni alsalar şampiyon olurlar.

arsenal yerine biz oynasaydık bu kadar ezilmezdik..tamam city çok güçlü ama sende arsenalsin bu oyun kabul edilemez.ben olsam artetayı sene sonu gönderirim..arsenal kadrosu aslında çok iyi..gelecek sene sadece tek adam osimheni alsalar şampiyon olurlar.
daha gerçekçi düşün hocam,
EPL liderine bunu yapan bize neler yapmaz diye düşün.

:red:

o kadar hızlı kontra atak yapıyorlar ki rakip takım citynin kalesine gitmeye korkuyor.

atak yapıp, atağı sonlandıramazsan yani topu kaptırırsan gol yeme ihtimalin %50den fazla

Geri