EPL 22/23 H:33 | Manchester City 4-1 Arsenal | MS | 26 Nisan | beIN Sports 3

De bruyne-haaland ikilisini bizim ligde hangi takıma koyarsan koy sampiyon yapar umraniyeyi bile .. Ben böyle birşey görmedim herifler futbolun en üst seviyesinde sadece 2 kişiyle hücum yapabiliyor
O kadar para bizde olsa Real Madrid olurduk.

Tabi bu yorumun haklılığını değiştirmiyor.

arsenal yerine biz oynasaydık bu kadar ezilmezdik..tamam city çok güçlü ama sende arsenalsin bu oyun kabul edilemez.ben olsam artetayı sene sonu gönderirim..arsenal kadrosu aslında çok iyi..gelecek sene sadece tek adam osimheni alsalar şampiyon olurlar.

arsenal yerine biz oynasaydık bu kadar ezilmezdik..tamam city çok güçlü ama sende arsenalsin bu oyun kabul edilemez.ben olsam artetayı sene sonu gönderirim..arsenal kadrosu aslında çok iyi..gelecek sene sadece tek adam osimheni alsalar şampiyon olurlar.
daha gerçekçi düşün hocam,
EPL liderine bunu yapan bize neler yapmaz diye düşün.

Haaland biraz şanslı olsa hattrick yapmıştı

:red:

o kadar hızlı kontra atak yapıyorlar ki rakip takım citynin kalesine gitmeye korkuyor.

atak yapıp, atağı sonlandıramazsan yani topu kaptırırsan gol yeme ihtimalin %50den fazla

Haalandi bari Arsenal Chelsea Manu falan alsaydı yaw bu şekilde ligin boku çıkacak iyice herif orantısız geliyor lige

Arsenal atak yapınca Manchester City'li 8 oyuncu ceza sahasına giriyor. İlginç bir taktik.

valla GS bu hiç belli olmaz.Arsenalin en güçlü olduğu zaman biz adamlardan uefa kupası aldık.manun en güçlü olduğu zaman fark yer denen GS manuya orada 3 attı..

city'i ingilterede yenme ihtimalimiz %0 değil. ama %5'ten fazla da değil
yani olası da değil, ne futbol o zamanki futbol, ne galatasaray o zamanki galatasaray.

Geri
Üst Alt