- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Harry kane pisligine bak Gabriele neler yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Renkdaş gücünüzü citye saklayin
![]()
Henry bu takımı izliyor mudur acaba?![]()
@Keramettin TANRIVERDİ ustat bu BERK CAN’ı BERK SON olarak düzenleyelim derim son’a salliyodu hep hattrick yapinca sesi cikmamisti + arsenalli olarak buna hak kazandık diye düşünüyorum
muthis topcu nesine sovuyodun tarihinizin max topcusu defoe reis flndiValla hattrick yaptığında da sövüyordum ben
muthis topcu nesine sovuyodun tarihinizin max topcusu defoe reis flndi
valla o ligte city üstüne halland ve pep varken çok zor başka bir takımın şampiyon olmasıArsenal bu yıl şampiyon olabilir mi vs. diye soruluyordu ama olabilir abi niye olmasın. Gayet tatlı oynuyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence aktif en iyi 20 topcu icinde biri sonDavids Berbatov Kane Bale Dembele Eriksen Keane daha eskiden de Sheringham Lineker falan bir çırpıda sayabildiklerim. Son insanı çok yoruyor. Takım oyununun içine ediyor ama bir anda saçma sapan gol atıyor. Hiç sevmiyorum böyle adamları.
bence aktif en iyi 20 topcu icinde biri son
Berk Son olursun inş @Keramettin TANRIVERDİ ustadı darlayalim bu husustaDediğim gibi sevmiyorum ben. Belki Klopp'un elinde falan olsaydı Sane gibi bir şeye dönüşebilirdi ama şu anda tiksiniyorum kendisinden.