EPL 22/23 H:9 | Manchester City 6-3 Manchester United | MS | 2 Ekim | beIN Sports 3

Murat ustadi konuya mentionlarsak bize kuser mi
La yok ne küsecem fubolda bu tarz dalga geçme konusu var ben de olsam Barışla Vasfi'yle falan dalga geçiyom :D Küfür tarzı olmadıkça sıkıntı olmaz :D
Onun GS disinda tum secimleri fail normalde acayip kafa yaparim da kusebilir bilmiyorum
La yok ne küsecem fubolda bu tarz dalga geçme konusu var ben de olsam Barışla Vasfi'yle falan dalga geçiyom :D Küfür tarzı olmadıkça sıkıntı olmaz :D

yok kanka ben murat kara olarak düşündüm seni biliyorum lan küsmek yok bizde 😀

yok kanka ben murat kara olarak düşündüm seni biliyorum lan küsmek yok bizde 😀
:D
1878537_620x410.jpg

Toplam 9 gol atilan derbi ilk yari 2 (yamulmuyorsam), ikinci yari 2 dakika uzadi. Simdi fbjk derbisinde gorelim kac dakika uzayacak : )

Özeti şimdi izledim de Haaland denen insan hayvanı yine yapmış yapacağını ;D Nasıl bir herif lan bu?

Geri
Üst Alt